Peticijeonline.com

I ja sam 1 od 10! #endometrioza

1. ožujak proglašen Danom podizanja svijesti u Republici Hrvatskoj

Gost#1 Feb 24, 2023, 11:26
Bravo,samo naprijed!Trebala bi se većina ginekologa u Hrvatskoj više educirati o endometriozi!
Gost#2 Feb 24, 2023, 12:01
Svaka čast Zorice! Bravo! Iskreno se nadam da će se nešto postići u najkraćem mogućem roku jer kod nas endometrioza nije dovoljno prepoznata i nema se sluha za muke, bolove, krvarenja i sve ostalo što endo donosi. Hvala Vam na trudu i puno uspjeha u daljnjem radu. Osobno smatram da bi žene sa endometriozom ovisno o stadiju/stupnju svakako morale dobit određeni postotak invaliditeta i rad na 4 sata, jer osobno sam dobila otkaz zbog bolovanja na koja sam bila prisiljena ići po procjenama liječnika, docenta. Smatram da bi nam se trebalo omogućiti i da radimo od kuće jer ostajemo masovno na cesti za što se razumijevanja jednostavno nema a nemamo nikakav izbor niti pomoć od države. Prepuštene smo same sebi na žalost. Ukoliko je potrebna bilo kakva pomoć računajte i na mene! Hvala i svako dobro Danijela
Gost#3 Feb 25, 2023, 16:59

Bravo,podržavam!

#2: -  

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Plaćeno oglašavanje

Peticijeonline.com će oglas za ovu peticiju prikazati 3,000 osobama.

Saznajte više...

Budžet 5 € Uredi
Način plaćanja
PayPalGoogle PayApple PayKreditna kartica

Odaberite način plaćanja za nastavak.