Peticija za ukidanje obaveznog cijepljenja u Hrvatskoj
Kontaktirajte pokretača peticije
Re:
#175: - Sve dok je ovako "pametnih" roditelja koji znanje kupe po internet portalima, cjepljenje mora biti zakonski obavezno!
Ja sam za slobodu izbora i protiv farmaceutske mafije koja samo truje i nije odgovorna za ništa!
Podržavam ovu peticiju i nadam se da ćemo državi dati do znanja da naša djeca nisu vlasništvo države već oca i majke.
da li ste vi cijepili svoje dijete sa 20 vrsta cjepiva?
Cijepljen sam protiv tbc i kozica,a ne protiv svih tih poznatih i nepoznatih bolesti..i još sam uvij
PETICIJA
Re: ZA cijepljenje!
#195: - Postovana gospodjo, slazem se da je nametanje jedna jako ruzna stvar u 21.st ali jos je ruznije da u 21.st narod nije dovoljno zdravstveno prosvjecen. Kako mislite to da stoje mjeseci citanja i istrazivanja? Jel mislite da se medicina kao znanost moze iscitati za par mjeseci? E da Vam kazem da ne moze, treba proci godina i godina za knjigom, i imati pogled na ljudski organizam iz razlicitih kutova i tek onda donositi zakljucak o necemu, a pored toga imati i iskustvo, jer se kladim da bilo koji roditelj koji svojoj djeci uskracuje zastitu od zaraznih bolesti, samo da vidi jedan slucaj istog, odmah bi trazio cjepivo za isto!!! Jel mislite da onda ti pametni roditelji, koji citaju rekreativno medicinsku literaturu, mogu i ostalu terapiju racionalno propisivati svojoj djeci, ako im se ne svidja jedan antibiotik koji 1 na 1000000000 slucajeva izaziva aplaziju kostane srzi, da drugi uzmu?!
Re: PETICIJA
#196: BLOOM - PETICIJA Prisiljava se jer nema drugog nacina da se ljudima dokaze vaznost cjepiva, zastite naroda i prevenciju pandemija i bioloskog rata!
| This discussion has been closed. |