APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Zato što bi im trebalo svima ukinuti sredstva jer država je u krizi pa nek budu sposobni sami zaraditi od reklama i prodaje a ne da uživaju na grbaći građana koje se sve više opterećiva radi takvih.I kakvi antifašisti samo lijenčine i neradnici zalijepili se kao krpelj i samo sisaju
Nacionalist sam, desničar, ali ne i šovinist. Protiv sam kvazisocijaldemokracije koja je donedavno vladala hrvatskom. Hoću da moja domovina bude prvotno zemlja hrvatskog naroda pa i svih drugih državljana koji nisu hrvati. Ne želim da u hrvatskoj postoji "Muzej hrvatskih naroda". Ne želim da moja domovina bude utemeljena na antifašizmu već na anti totalitarizmu. Nisam za dvojezičnost u zemlji u kojoj je samo jedan konstitutivni narod. U Bosni, švicarskoj i slično, može. U RH, ne!!! U Njemačkoj , ne. U Srbiji, ne. Želim da u saboru, javnim medijima i javnoj upravi svi govore i pišu hrvatskim jezikom i da zanavljaju znanje jezika. Ne želim da na hrvatskoj novčanici od dvjesto kuna piše dvjesta kuna.
Danas u 21.stoljeću tko svoje ciljeve i dijelovanje a što je najgore i svoju isključivost prema drugim ljudima koji imaju drugačije mišljenje od njih "PRAVOVIJERNIH" pokrivaju svojim takozvanim "antifašizmom" koji nema nikakve veze sa pravim antifašizmom kojega zastupaju zapadne demokracije,koji se suprostavio isključivosti,jednoumlju i borio se protiv dva najveća zla u 20.stoljeću a to su nacifašizam i komunizam,iz svega toga može se reći da su oni pravi fašisti.
pROSVJEDUJE 1% RADNIKA U KULTURI KOJI SU DOBIJALI 95% NOVACA MIN KILTURE...LJENČINE,NERADNIČKA FRONTA,KRPELJI I PARAZITI KOJI PREKO GRBAČE HRVATSKOG NARODA PERFEKTNO ŽIVE
koja pljuje po svemu hrvatskom i to sve sa našim novcima.Da se prestanu režirati predstave i snimati filmovi u kojima se blati sve hrvatsko a okupatori prikazuju kao uljuđeni , zgodni četnici čiste kose i uljuđena ponašanja i još za to dobivaju nagrade (Zvizdan).Normalnom Hrvatu se sve to gadi.Pozdrav Hasane!
Re:
ZELIM DA JA I BUDUCI NARASTAJI ZIVE KONACNO U HRVATSKOJ...
Od Srca ga podrzavam. Veliki pozdrav Ministru kao i cjelokupnoj novoizabranoj Vladi.
Gospodo vi nesmijete pokleknuti. Sretno
Dosta mi je kulture na komunistički način!!!
ZATO STO SE HRVATSKI NAROD MORA OSLOBODITI KOLJACA I MASOVNIH UBOJICA KOMUNISTA I CETNIKA . PROSAO SAM OSOBNO NAJGORE VRIJEME U R.HRVATSKOJ , CAK POOKUSANA DVA ATENTATA OD NARUCIOCA KOMUNISTA , UDBE . IZGUBIO SAM IMETAK , JER SAM POVJEROVAO F.T. I KOSORICI , DA SE VRATIMO KUCI . OTVORIO DVA OBRTA , SAMO PLACAJ , A NEDAJU TI DA RADIS . TO JE ZLOCINACKA ORGANIZACIJA .
| This discussion has been closed. |