APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Velika podrška od mene za novog ministra s karakterom.
Suzana Talijan
Peticiju sam potpisao s razlogom što želim da se Hrvatska država u svijetu opet prepoznaje po svojoj nacionalnoj kulturnoj baštini a ne po nekom hibridu nepoznatog porijekla kao što je bilo do sada i još uvijek traje. Nadam se da je pri kraju. Kulturne reforme su potrebne pod hitno jer je to vrlo važno ne samo za nacionalnu kulturu već i za gospodarstvo kao i za cjelokupni razvoj i napredak Hrvatske države. Treba pod hitno uvesti u sve suprotnosti dijalog, toleranciju i borbu mišljenja, a ne diktat "mi ili oni". Kultura je duša cijlokupnog razvoja svakog društva i Hrvatska država mora ponovo zauzeti svoje kulturno mjesto na vrhu Europe kao što je nekada bila. Vjerujem u sposobnost novog ministra kulture gosp. Hasanbegovića da je dorastao tom zadatku.
Covjek me jednostavno odusevio sa sa svojim prvim potezom a jos me vise razveselio prosvjed prodavaca magle.!!Sami sebe ce pojesti ,kao stakori kad nemaju vise kuda i ostanu zarobljeni u svojoj zabludi...
Bože, hvala ti da još postoje osobe poput ovog ministra i podari mu snage, sreće i mudrosti da nam dugo, dugo ostane pri čelu države.
Zorica Okičić
| This discussion has been closed. |