APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Mislim da ću sada moći pogledati nešto kulturno, sve do sada je bilo Bože me sačuvaj (trebalo je imati želudac)
zato što smatram da je haranga na dr.Hasanbegovića neutemeljena ,nije prekršio Zakone RH ,nego pokušava uvesti red u sektor koji bez kontrole guta novac poreznih obveznika i s toga smatram da radi dobar i koristan posao
Ako je nešto neprofitabilno ono se po zakonu tržišta gasi.A ovdje se to favorizira kao pozitivno.Bilo je na tisuće neprofitabilnih poduzeća pa su se ugasila.Bio je i Vjesnik neprofitabilan pa se ugasio.
Čast i ponos svakog naroda mora biti ŽIVOT U ISTINI, temeljen na radu u znanju.
upravo ovo što ministar provodi u djelo
Ne poznam osobno gospodina Hasanbegovića, negove izjave koje sam čuo gledao mi kažu: da Ministar radi ono što Ministar treba raditi naime voditi računa da je cijeli hrvatski puk zastupljen a ne samo tako zvana ljevica (neokomunistička klika).
Mislim po njegovim izjavama da će se pozabavit kulturo u našoj zemlji što je još veći razlog da ga podržim.
Samo tako naprijed gospodine Hasanbegoviću.
Ministre samo naprijed gazite tu žgadiju smireno i argumentirano sa činjenicama.
"nije lisica tako mudra.U prilog joj idu činjenice da su kokoške (kukurikavci) tako glupe. " / Gothe
Staziću, nakon odbora puknuo čir u utrobi i na njonjori."
Ta klika se samo proglasila antifašistima .sva druga mišljenja etiketira kao fašizam,zapravo u Hrvatskoj su samo oni fašisti.
Ministar Hasanbegovic je priznati znanstvenik. Što se tu ima vise diskutirati. Naša "ljevica" je tolko "ljeva" kolko je i Sjeverna Koreja demokratska. Sramota je to da se neki ljudi ne stide totalitarnog režima, jer im je bilo dobro u tom sistemu i baš ih briga za pravdu, istinu, jednakost pred zakonom itd. To je otprilike ovako: Netko tko je radio kao vrtlar Hitleru, brani fašizam zato sto ga je Hitler redovito plaćao, svakog prvog u mjesecu.
I jos nesto, Nenad Stazić mora dati ostavku nakon svih svojih notornih laži, kao minimum. Budi čovjek kad gubiš, ne komunjara.
| This discussion has been closed. |
Radi sebe i svojih ciljeva žele mu nakalemiti i u usta sataviti ono što oni hoće da je rekao, a ne ono što je zaista rekao.
To me jako žalosti! Ovom peticijom ja se bunim protiv tih ljudi, a štitim Ministra.