APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Ovu peticiju sam potpisao iz razloga što smatram,odnosno što sam siguran da će gosp.Hasanbegović biti puno bolji i pravedniji ministar od one spodobe što je bila ministrica samo partije i njenih drugova.
Zbog neviđene hajke na jednog pametnog i odlučnog čovjeka. Ministar koji će napokon napraviti dobro našoj domovini. I napokon imamo ministra kulture, a ne nekulture.
Nisu se baš pretrgali u objektivnom izvjestavanju javnosti o odvratnoj izmišljotini druga Stazića koju je izrekao na saborskoj sjednici 21. veljace o ustaškom znakovlju na internetskim stranicama Hrvatskog križnog puta, koje uopće ne postoje. A sve u cilju difamacije tada jos neizabranog ministra! Tek ispravak netocnog navoda na kraju jučerašnje emisije Otvoreno!
I taj ortodoksni lazljivac još uvijek ima obraza dijeliti drugima lekcije o moralu i busati se u svoja POŠTENA PRSA PREPLANULA NA BRIJUNSKOM SUNCU.
Nijedna televizija nikako da spomene ni broj potpisnika ove peticije koji višestruko nadmasuje broj onih koji pljuju po ministru!
Na vješalima. Suha kao prut. Na uzničkome zidu. Zidu srama. Pod njome crna zločinačka jama, Ubijstva mjesto, tamno kao blud. Ja vidjeh negdje ladanjski taj skut, Jer takvo lice ima moja mama, A slične oči neka krasna dama: Na lijepo mjesto zaveo me put! I mjesto nje u kobnu rupu skočih I krvavim si njenim znojem smočih Moj drski obraz kao suzama. Jer Hrvatsku mi moju objesiše, Ko lopova, dok njeno ime briše, Za volju ne znam kome, žbir u uzama!
Što mu više džabalebaroši prigovaraju,meni je draži !
Kopirao bi' Ivu Begu iz Hajduka: "Ja volin Hajduka i ne dan da ga niko takne. Ako nas tko dobije pošteno, ja patin u sebi, muka mi je, ali priznan da je ti šta nas je dobija bija bolji."
Bivsa Vlada jednostavno krsi demokratska pravila i zakone, rusi ugled i ekonomsku stabilizaciju Hrvatske, umjesto da pusti ljude da rade... Zalosno je svee to gledati... Do jucer su im smetali "satorasi" a sad i sami postaju satorasi. E moj narode, e moja Hrvatska...
| This discussion has been closed. |