APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Gost#2701 Feb 07, 2016, 12:07
Smatram da treba dati podršku ministru Hasanbegoviću u njegovom daljnjem radu.
Gost#2702 Feb 07, 2016, 12:11
Puna podrška ministru na odličnom zapoćetom radu u korist svih HR građana.SAMO NEKA NASTAVI I NE SLUŠA OVE KOJI LUPETAJU GLUPOSTI.
Gost#2703 Feb 07, 2016, 12:41
Ministra Hasanbegovica napadaju zbog necega sto je povjesnicar Hasanbegovic napisao ili rekao iako on kao znanstvenik/povjesnicar nije krivo svjedocio. Iza svega se ipak krije nesto sto je on kao ministar imao pravo uciniti a njegovi neistomisljenici nemaju hrabrosti priznati.
Gost#2704 Feb 07, 2016, 12:50
Pa tako je jasno svakom normalnom i poštenu čovjeku da se u Hrvatskoj "skrivaju" petokolonaši kojima nikako nije po ukusu miran život Hrvata, a sami su probisvijeti, bolesnici poput jadne invalidne ženice Urše Raukar, koja se sa Sarnavkom i Šerbeđijom već duuugo bori protiv Hrvatske, a nepismeni i neupućeni odu čak pogledati pokoju predstavu gdje ona koristi svoj javni istup potpomognuta već narečenima ali i tražeći "pomoć" od svojih (Židova) diljem svijeta, lažući i ovom jadnom čovjeku u Beču čime, sigurna sam, nastoji navuči mržnju i netrpeljivost prema svim Židovima!! Zar to nije grozota tako bolesnu je gledati kako državnike hvata za rukave u vlastitoj mržnji i dezorjentaciji u toj silnoj mržnji!
Gost#2705 Feb 07, 2016, 13:05
Zbog apriorne harange na osobu koja je u ranijim svojim nastupima govorila činjenično o hrvatskoj povijesti i suvremenoj zbilji i tako razotkrivala krivotvorine koje, o hrv povijesti i zbilji, zagovaraju ideološki ekstremisti lijevog jednoumlja.
Gost#2706 Feb 07, 2016, 13:29
ZATO STO VOLIM HRVATSKU
Gost#2707 Feb 07, 2016, 13:32
Ministar kulture, gospodin Zlatko , dr. Hasanbegović, legalno je izabran i potvrđen od Hrvatskog sabora; i ovaj napad na njega je ujedno i organizirani mračnjački napad na Vladu Republike Hrvatske, koji nema nekakve veze s kulturom !
Gost#2708 Feb 07, 2016, 13:49
ČAsni Sine Matere Hrvata BOSNE;
Udri ovu Jugo Bandu svim mogućim sredstvima. Nisi sam. Ima nas još koji smo patili pod terorom komunista, Titovaca i Jugoslavena. Kraljevstvo Hrvata je starije od svih! Duvno je Glavni Grad Kraljevstva! Ovaj 'Kiflek? je jadan, pa i ljudi su još jadniji! natrag na temelej Hrvatstva. Nebojs e nikoga! Živio nam Hasanbeže! Vjera nije narodnost. Samo komunjare i papisti jure nepostojeće priče da je: Hrvat = katolik! Budalama je more do koljena! Mi smo Bogumili! Oni nemaju ništa s papom, Rimom niti Meccom! Imamo mi svoje sve! Tko nezna, nek uči! Pozdrav! Živila Hrvatska!
Udri ovu Jugo Bandu svim mogućim sredstvima. Nisi sam. Ima nas još koji smo patili pod terorom komunista, Titovaca i Jugoslavena. Kraljevstvo Hrvata je starije od svih! Duvno je Glavni Grad Kraljevstva! Ovaj 'Kiflek? je jadan, pa i ljudi su još jadniji! natrag na temelej Hrvatstva. Nebojs e nikoga! Živio nam Hasanbeže! Vjera nije narodnost. Samo komunjare i papisti jure nepostojeće priče da je: Hrvat = katolik! Budalama je more do koljena! Mi smo Bogumili! Oni nemaju ništa s papom, Rimom niti Meccom! Imamo mi svoje sve! Tko nezna, nek uči! Pozdrav! Živila Hrvatska!
Gost#2709 Feb 07, 2016, 13:57
Zato jer mora vratiti hrvatsku kulturu Hrvatskoj.
Gost#2710 Feb 07, 2016, 14:08
"Kulturnjaci" koje se deklariraju kao tolerantni i koji poštuju druge i drugačije, dižu "revoluciju" na drugačiji pogled od njihovog! Dakle njihova "tolerancija" i poštivanje drugih je najobičnija floskula i laž, jer ako ne razmišljaš isto kao oni, postaješ državni neprijatelj! Licemjerno i jadno!
Gost#2711 Feb 07, 2016, 14:19
On je pozitivan čovjek u HR.
Gost#2712 Feb 07, 2016, 14:44
Zato sto Dr, Hasanbegovic u svojim govorima I nastupima govori I radi istinito. Sve sto je napisao I rekao je istina, koju svi Gradani Drzave Hrvatske trebaju razumiti I takovu istinu prihvatiti.
Gost#2713 Feb 07, 2016, 14:50
S nadom da će se novi ministar gosp. Hasanbegović uspjeti othrvati najvećim i jedinim fašistima u Hrvatskoj tzv. antifašistima i mrziteljima Hrvatske države i Hrvata. Osim toga gosp. Hasanbegović vraća nadu da će doći do lustracije i onemogućavanja SDP-a, SDSS-a i inih orjunaša i pete kolone da nam ruši Državu i ponovo skupa s četnicima izaziva pobunu i krvoproliće.
Gost#2714 Feb 07, 2016, 14:58
A zašto nebi potpisao peticiju, a zašto bi je komentirao ?
Gost#2715 Feb 07, 2016, 15:00
Naš ministar dokazuje da je ustvari najveći antifašist ovoga doba, jer se poput lava bori upravo protiv najcrnjeg komunističkog fašizma.
didi#2716 Feb 07, 2016, 15:01
A zašto je nebi potpisao, a zašto bi je komentirao ?
Gost#2717 Feb 07, 2016, 15:03
Nije dijete mentalnog sklopa komunista. Ima znanja iz hrvatske kulture..doktorat itd...
Gost#2718 Feb 07, 2016, 15:16
Da i moj mali glas doprinese vrisku za konačnu slobodu R.Hrvatske !
Gost#2719 Feb 07, 2016, 15:38
Biti ili ne biti pitanje je sad.Toliko je vazan ovaj politicki moment,da se zastiti Hrvatska od zla,da svi moramo dati podrsku casnom i postenom gos.Hasanbegovicu.
Gost#2720 Feb 07, 2016, 15:41
Hasanbegović je pošten čovjek, objektivan znanstvenik, kulturnjak, racinalni domoljub, humanist etc. M. Brković
Gost#2721 Feb 07, 2016, 15:42
zato jel je covjek u pravu i tkvi bi trebali bit svi koji hoce Hrvatskoj dobro rec istinu i drzat se toga tj stajat iza svojih rjeci
Gost#2722 Feb 07, 2016, 15:51
Potpisujem zato sto se hrvatska vrijedja od strane srbocetnika na svim poljima .cast postenim srbima.Ministar Hasanbegovic je nase zlato i govori istinu i samo istinu.zato smeta neprijateljoma hrvata.koji se kriju pod nekakvim anti fazizmom a zapravo hoce unistiti hrvatsku samostalnu drzavu ministre za tebe i u rat izazivaju ga antifasisti .
Gost#2723 Feb 07, 2016, 15:57
To nije igra!
Gost#2724 Feb 07, 2016, 15:58
Zato jer volim naseg ministra Hasanbegovica .pravi covjek na pravom mjestu.crvena gospoda zeleli su nas pretvoriti u srpsku sprdacinu
Gost#2725 Feb 07, 2016, 15:58
stop crvendacima
| This discussion has been closed. |