APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
apsolutno podrzavam.
Dok se valjaju u blatu, svinje uzvikuju: Mi smo jednakiji! Ne dajte se pošpricati blatom, g. Hasanbegoviću.
Peticiju sam potpisao jer Brutalni napadi jugolijevice i jugokomunista idu predaleko sa svojim zahtjevima, a to je smijena hrvatskoh ministra uvaženog gospodina Hasanbegovića. Naime, njegove odluke i potezi su ispravni, da se konačno riješe razni nepotrebni i štetni uhljebi dobro organizirani od bivše vlasti, koji ni u kakvoj varijanti ne doprinose hrvatskoj i kulturi, kao i kulturi opčenito, već naprotiv, nanose neprocijenjivu štetu kako svojim antihrvatskim djelovanjem, tako i financijsku.... Uz to idu toliko daleko da blate kako ministra, tako i Hrvatsku u međunarodnim institucijama, lažima klevetama, insinuacijama, etiketiranjem.... i svim mogućim zločama, a time dodatno ruše ugled kako hrvatskoj kulturi, tako i Republici Hrvatskoj u cjelini....Ta nijihova rabota ima vrlo prepoznatljive elemente veleizdaje!!! Puna podrška Ministru kulture RH, gospodinu Z. Hasanbegoviću!
Gradimo sretniju Hrvatsku.
Pravi izbor za Ministra kulture.
Podržavam našeg Ministra Zlatka Hasanbegovića
Zato sto sam ponosni HRVAT I DOMOLJUB,zato što ne mrzim iako bi se ovoj šačici izgubljenih spodoba koje protestiraju protiv ovakvog Ministra kojeg dugo čekamo moglo svašta spočitati ljudi se gube i nemaju kontrolu,MRZE SVE HRVATSKO OSIM KUNA
U svakom slučaju puna podrška i respekt,i znajte 90% ljudi u HR je uz vas
svi smo mi ZLAKO HASANBEGOVIĆ
| This discussion has been closed. |