APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Znanstvenik,povjesničar i dokazani domoljub.Očekujem,da će poštovani ministar srediti stanje u kulturi i javnim medijima.
U konačnici, treba uvijek poštivati sva prava koja su nam Ustavom dodijeljena kao građanima države kojoj pripadamo, pa tako i pravo na slobodu izražavanja svojih misli i uvjerenja. Na žalost, nisam primijetio da se na ovom prostorima diskutira o jednoj dosta bitnoj stvari koja nam dozvoljava da uživamo naša Ustavna prava, a to su obveze koje imamo kao građani koji uživamo te blagodati, to su obveze da odgovaramo za sve što činimo, pa tako i obveza da odgovaramo za izrečenu riječ ili misao kojom vrijeđamo Ustav i pozitivne propise Republike Hrvatske, a samim time integritet građana države u kojoj živimo.
Temeljni problem ovog društva je što bi svi uživali prava, a nitko ne bi odgovarao.
Žalosna sam nemam što gledati osim dokumentaraca....
Samo hrabro naprijed,gsp ministre!
Oporba moze samo svoje clanove smjenjivati nikako ministre i zastupnike vladajuce koalicije.
Neka se pozabave kriminalom svojih ministara kojeg je u 4 godine mandata bilo i previse.
Dužnost i obveza svakog ministra, pa tako i ministra kulture, je da u okviru svoga resora donosi odluke u skladu s voljom većine - u ovom slučaju hrvatske većine. Ja, kao i velika većina državljana RH, želim zadržati pravo na samostalno i kolektivno odlučivanje kome treba, odnosno kome ne treba, davati moj novac. Ministar Hasanbegović samo poštuje volju većine, a to je demokracija. Kad bi radio obratno bio bi fašist ili komunist.
Bog i Hrvati !!!
Dosta je dosta. Solili su nam pamet 50 godina, nisu zeljeli Hravtsku, nista ne rade za dobrobit drzave, totalni neradnici, koji super-dobro zive na grbaci hravatskog covjeka i onaj, koji njima ne pase i ne dijeli kune kapom i sakom, je fasist itd.... !!!! Sramota.
| This discussion has been closed. |