Hranilišta i stacionar za bolesne ulične mačke
Kontaktirajte pokretača peticije
Svaka cast nadam se da ce peticija dobiti dovoljno potpisa, macke se ugrozene kao i mnoge druge zivotinje. U Dalmaciji posebno Dubrovnik odnosno okolica (Mlini) strasno svaki put me dusa zaboli kad vidim te macke gladne. Ove godine sam bila 15 dana i svaki dan sam im kupovala hranu. Jako ih je puno i ne izgledaju zdravsteveno bas dobro
Re:
Ovo može biti samo komentar osobe koja ne misli na dobrobit životinja...što Vas muče Sponzori? Moje mišljenje je da svatko treba znati što sponzorirali i da ima pravo znati gdje je njegov novac utrošen a kada nebi bilo onih koji pomažu mačke bi još više ugibale mučile se naočigled bezosječajnih ljudi.
Želim biti odgovoran član društva i zajednice i pomoći kada god mogu nesretnim životinjama. Pomažem osobno brinući se o spašeni macama sa ulica. Pomažem donacijama kada mogu. Od uzimam od svojih skromnih primanja da bi učinila mačji život boljim. Znam da je to malo. Samo da nas je barem više koji se zauzimaju za prava životinja i ne okreću glavu. Država bi morala urediti zakon i s provoditi ga, sankcionirati, kažnjavati...pomoći programima prevencije i besplatnim kastracijama/sterilizacijama. Smanjiti barem cijene veterinarskih tih usluga, kao i cijene cjepiva. ..Oni koji ne vole mačke neka ih barem ne diraju i ne odmažu, čineći im zlo jer i one imaju dušu i zaslužuju bolju skrb od od nas ljudi
Život je najvrijedniji dar koji imamo, a isto tako i životi svih druga bića koja s nama dijele svoj život ovdje na planetu Zemlji :-) . Imam životinje od malih nogu i sama sam spasila nekoliko macaka, te su tri ostale kod mene, a dvije sam udomila da ne budu mace beskućnice.... Dobro se dobrim uvijek vraća i mislim da svako živo biće ima jednako pravo kao i mi biti ovdje i pravo na dostojanstven život, hranu, vodu i zdravstvenu skrb.
| This discussion has been closed. |