Podrška Elizabeti Gojan
Kontaktirajte pokretača peticije
Podrška jednoj od najprofesionalnijih novinarki.Primili oko 300 prigovora a što je sa stotinama tisuća koji su zadovoljni prenosom. ..
U vodjenju inauguracije od strane Elizabete Gojan vidim samo dobar i nepristran stav, zelju da se javno progovori i o "skakljivijim" pitanjima te prihvacanje odgovora od kompetentnih osoba koje je i dovela u studio. Nikoga nije nicim uvrijedila. Bila je iskrena i otvorena za sve opcije, nije se licemjerno ulizivala, nije glumila da se radi o dodjeli Oskara i tu je njena "krivica"!
Glas za Elizabetu Gojan je glas i za mene i za sve one koji još vjeruju, da se HTV može vratiti na slavne staze Zagrebačke televizije!
Hloverka Novak Srzic je odavno trebala biti bivsa na HRT-u...
Za stanje u državi nemam više komentara. Pitam se gdje su slobodnomisleći i slobodoumni ljudi. Zar su uistinu izumrli? I zašto nemam sreće da sam dio ovog primitivizma i agresije. Nisam nikakva nostalgičarka, ali ja sam odrastala u nekim drugačijim vremenima i mislila da se jedino mogu kretati naprijed...razvojno. Kad tamo...potpuno suprotno.Kojeg li razočarenja.
Elizabata je jedna od mojih omiljenih novinarki uvijek gledam njene emisije.Najbolja mi je "Damin gambit"uvijek dovede super gosta.Volim one emisije gdje nema puno gostiju jer kad ih je puno nitko ne stigne reći što ima,a to je valjda i cilj takvih glupih emisija.Ostanu nedorečene.
Re:
Elizabeta Gojan je kulturna novinarka i rado je gledam, ali nažalost neki njezini komentari na prijenosu inauguracije nisu bilina onoj razini na koju smo navikli od Elizabete Gojan i koju taj događaj zaslužuje. Napominjem da ne pripadam nijednoj stranci, već podržavam i poštujem kulturne i sposobne ljude koji vole ovu zemlju, bez obzira jesu li lijevi ili desni.
Nije Kolinda ni zgrijala dupetom stolicu, HDZ vec planira povratak rodbine na polozaje! Gosp.Gojan, zelim Vam da uspite sa bandom izac na kraj!..........Lipi Vam pozdrav Biljka Raspudic
| This discussion has been closed. |