Podrška Elizabeti Gojan
Kontaktirajte pokretača peticije
Dajte me najte.
Puna podrška gospođi Gojan! Znamo svi da HRT nije javna televizija sve dok se u saboru sprovodi rasprava o direktorima, te svim ostalim mjestima koje trebaju popuniti podobni novinari "javne televizije zvane HTV" ! Zato dok politika ima svoje prste u svemu, ne može biti javna i neovisna televizija!
Ako već plaćam pretplatu a najmanje gledam HTV onda smatram da kao državna televizija svatko ima pravo na svoje mišljenje...a Hloverke mi je puna kapa...zar ta žena nema uvjete za penziju?...i još nešto zašto se programsko vijeće ne bavi njenim mutnim poslovima?...i još nešto...Elizabeta je jedna od najobrazovanijih i najkvalitetnijih novinarki na HTV-u!
This comment has been removed by the author of the petition.
Pustite zenu na miru,..gledala sam slucajno prijenos i ona skupa sa svojimgostima unosila je tako neku opustajucu atmosferu da su svi mogli udobno sjediti i gledati taj i ne bas popularni prijenos u ova teska vremena za Hrvatsku,mnogo njih gladnih,a Elizabeta je na svoj nacin ucinila to gledanije skupa sa svojim gostima .Vazno je da je jedan gost bio veoma mlad covjek i zena koja je bila odgovorna za protokol u nekom proslom mandatu , mislim, i svi su komentirali i bili nasmijani,mislim pozitivni....
Nisam pratila spomenuti događaj niti na jednoj tv, ali dovoljno puta sam pogledala neke uratke Elizabete Gojan i previše puta informativno propagandne popune između propagandnih poruka na htv-u
| This discussion has been closed. |