PROTIV ZABRANE ZAMRZAVANJA EMBRIJA U POSTUPCIMA MPO-A
Kontaktirajte pokretača peticije
Pa to je isto kao da su im iz ruke uzeli bebu...sramotno
Zato sto zelim da svaka zena osjeti divotu onog prvog poljupca toplog obrascica svoje bebe. Zato sto sam se borila da ih dobijem 10 godina. Zato sto sam se borila za vrijeme Millinovica i istog uzasa kojeg sada ponovo zele uvesti. Zato sto mnoge zene nisu bile moje srece a ovo ce im pokopati sanse. Zato sto bi oni kojima smeta zamrzavanje trebali tu odluku provoditi na samima sebi a ne na cijeloj drzavi. Zato sto zivimo u hebenom 21. stoljecu iako su mnogi u glavama u 16., na zalost
Ljudima je najveća radost života imat dite,nemogu svi normalnim putem doć do tega..zato budimo ljudi a ne stoke i dajmo im radost i sriću u životu i medicinskim putem da to ostvare jer vidit osmjeh na licu neopisivi je osjećaj
ovu peticiju potpisujem jer i sama sve to prošla, imam blizanke sada i jos 2 smrznuta zametka... iako vise ne planiram ići u nove postupke osim FETa, radim ovo iz podrske ženama koje su prošle, prolaze ili će proći sve to isto što i ja! dok ova grana medicine napreduje iz dana u dan i umjesto da težimo boljim i suvremenijim postupcima, oni nas bacaju u prošlost... SRAMOTA!!
Do nje nam je trebalo 5 godina i 7 embrio transfera. Od kojih su samo dva bila FET (frozen embrio transfer). Bez FETa uopce nebi bilo nase djevojcice.
Re:
To je medicinski potpomognuta oplodnja, jer su i js i spermiji prirodni, a ne umjetni ;-)
| This discussion has been closed. |
Re: Ali ako je nekim ljudima to jedini način da postanu roditelji potpuno se slažem
#74: - Ali ako je nekim ljudima to jedini način da postanu roditelji potpuno se slažem
Hvala na podršci!