Peticijeonline.com

Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe

Kontaktirajte pokretača peticije

Gost#1901 Nov 10, 2015, 21:10
Zbog Anite.
Gost#1902 Nov 10, 2015, 21:17
nisu mi oni kupili televizor a i nisu aktualni jer nisu hrvatska tv nego projugoslavenska
Gost#1903 Nov 10, 2015, 22:32
zbog tv programa koji moji ni ne gledaju a placaju tv pretplatu a imamo satelitsku godinama i na nji placamo
Gost#1904 Nov 13, 2015, 12:42

Zato što nemogu podnjeti politički opredijeljne hrt. Prikazuju ruže u cvatu ali samo cvijet a trnje ispod skrivaju samo neuspješno. Hvala Bogu na drugim tv kućama i internetu.

Gost#1905 Nov 16, 2015, 15:33

Jbo hi onaj ko im dopušta takvu pljačku a one pirane zvani odvjetnici kao i javni bilježnjci kada sjednu za ručak da Bog da se podavili hranom koju proizvode ljudi koje gule do kosti. Nezaposleni imaju ovrhe na jedinu imovinu dom u kojem žive. Političari su dali u privatizaciju sve što je ipomalo vrijedilo pa nevidim razlog zašto ne privatiziraju i hrt i ko hoče gledati neka kupi njihove karitce isto kao mobitele .

Gost#1906 Nov 19, 2015, 11:06

Pa gdje su ljudi da ima tako malo potpisa? Neka potpišu svi nezaposleni i evo potpisa za izvoz a kamo li da nebude dosta. Iako sada netko plača ovaj harač umjesto njih možda se jednog dana nađu u situaciji kao i mi pa neka budu barem za sada solidarni

Ima peticija protiv siromaštva potražite ju svi koji su potpisali ovu neka potpišu onu i oni neka potpišu ovu. Neka bude koalicija protiv siromaštva i uhljedbenika koji nas pljačkaju i nedaju nam pravo izbora.

Gost#1907 Nov 19, 2015, 11:09

Ajmo ljudi ajmo narode potpisujte djelite radite bilo što samo da prikupimo puno potpisa. Nitko vas neče strpati u čuzu zbog toga 

Gost#1908 Nov 19, 2015, 16:13

Mojoj susjedi bokici napravili ovrhu na mirovinu i sad joj ostaje oko 600kn za život i režije. A tv. je gledala samo vremensku prognozu. Potpisala bih u njeno ime ali sa saoje gmail adrese sam potpisala u svoje ime. Molim nekog tko ima srca da stavi potpis u njeno ime. Možda bi i ja mogla alinisam internetski pismena več polupismena. Nemojte mi se smijati prekoračila sam 50. 

Gost#1909 Nov 23, 2015, 15:10
Zato što mi je dosta plaćanja svega i svačega a da nemam pravo izbora, obrazloženje da se plaća porez na prijemnik je totalna glupost. Najbolje onda da za sve uređaje plaćamo porez.
Kotrljan#1910 Nov 24, 2015, 15:43

Imam toster, jel i za njega moram plaćat harać?

Gost#1911 Nov 28, 2015, 02:19

Re:

#15: -  

tako je brate..

Gost#1912 Nov 29, 2015, 15:50
Peticiju sam potpisala zato sto smatram da program koji emitiraju nezasluzuje da se placa pretplata to smo vec davno platili i pretplatili
Gost#1913 Nov 29, 2015, 17:21

Re: zakonRe:

#147: Lederer - zakonRe:  

dijeli se pristijba? Meni do danas ni kune samo plave koverte ali sa ovrhama. Daj ne seri i prestani braniti lopove.Taj hrrač treba ukinuti i točka. 

Gost#1914 Dec 02, 2015, 18:02

Hrt treba plačati nama 100kn da ih gledamo. A za sjednice sabora barem 300kn. 

Gost#1915 Dec 03, 2015, 16:21

Čim nešto moram meni se baš neće.

Gost#1916 Dec 03, 2015, 16:34

Re:

#1795: normalan -  

bolje klikati po stražnjicama ljepotica nego lizati uhljedbene guzice. Još se predstaviš normalan.

Gost#1917 Dec 03, 2015, 16:59

U predhodnim komentarima sam pročitao da umirovljenici sa malim mirovinama plačaju manju pretplatu. Pa ako mirovine se povečavaju po postotku zašto onda po postotku se ne bi plačala i pretplata neka vrijedi i za plače i to barem 25% samo na mirovine  i plače veče od 7000kn. Ostali sa manjim primannima i nezaposleni neka budu oslobođeni tog harača.

Jer nezaposleni nemaju niti koliko ke najmanja morovina. Točno ja sam nezaposlen a ovrhe samostožu.

Gost#1918 Dec 07, 2015, 10:39
Peticiju sam potpisala jer imam blokadu od hrt i nemogu odjaviti hrt iako ne zelim gledati hrt vec placam evo tv neka si kodiraju programe pa ko voli neka izvoli kao i u svim normalnim drzavama tome treba stati na kraj !!!!!
Gost#1919 Dec 10, 2015, 06:33
Smatram da se treba uklonit iz dva razloga..prvu jer ljudi jedva zaradjuju za kruh..drugi ako netko već ima doma max tv..b-net..ili neku drugu mrežu preko koje gleda iste programe koje ima hrt..zašto plaćati i jedno i drugo?????lijepo su to smislili da zaradjuju..A da ne pričam o idiotizmu koji se prikazuje na njihovim programima..ni ne sjećam kad sam gledala hrt..hvala,lijep pozdrav.Bojana

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gost#1921 Dec 10, 2015, 16:13

Neka nam povečaju mirovine i minimalac vjerojatno čmo moči plačati nepotreban harač. Cojene idu brzinom misli u nebesa tisuče nameta i još hrt koji niti ne gledam. Gospoda iz sabora koji dobivaju nezasluženu plaču mogli bi sami plačati ako mosle da je pretplata neophodna.  Oni barem imaju i više mego im je potrebno a nas sirotinju neka ostave na miru od svojih izmišljotinja koje memamo od kuda plačati.

Gost#1922 Dec 12, 2015, 13:20
Ne gledamo hrt vec duge cetiri godine zato sto se nema sto pametno pogledati tj. puna je cenzure ,nemamo prave informacije o bilo cemu ,mediji su svi kupljeni. . .pustaju partizanske filmove na hrt-u ??? I jos moramo da placamo za to ,da su barem objektivni,da se potrude oko cjelodnevnog programa pa hajde nitko se nebi bunio ali ovako . . .NE !
Gost#1923 Dec 14, 2015, 16:10
dosta je pljačke hrvatskog naroda na korist govnara , ili parazita koji su izmislili zakon o plaćanju pristojbe na svoju korist ! neka se potrude da se njihov program gleda a ne da je zakonom obavezno plaćanje nih i njihovog podobnog programa samo za pojedine ! lopovi na temelju zakona kojeg su donijeli uz podršku pojedinaca koji imaju od toga debelu korist ! ...
Gost#1924 Dec 16, 2015, 16:14

Neka plača onaj tko nam je zakonom nametnuo ovaj harač. Gospodo sabornici plačajte ovo sami vi barem imate od kuda a nas nezaposlene ne svojom krivnjom kao i umirovljenike malih mirovina oslobodite te gluposti. 

Gost#1925 Dec 18, 2015, 10:42
ne želim plačati nešto, što nema smisla, osim da pljačka narod u svoju korist.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Plaćeno oglašavanje

Peticijeonline.com će oglas za ovu peticiju prikazati 3,000 osobama.

Saznajte više...

Odaberite svoj budžet
Način plaćanja
Način plaćanja