Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Zato što nemogu podnjeti politički opredijeljne hrt. Prikazuju ruže u cvatu ali samo cvijet a trnje ispod skrivaju samo neuspješno. Hvala Bogu na drugim tv kućama i internetu.
Jbo hi onaj ko im dopušta takvu pljačku a one pirane zvani odvjetnici kao i javni bilježnjci kada sjednu za ručak da Bog da se podavili hranom koju proizvode ljudi koje gule do kosti. Nezaposleni imaju ovrhe na jedinu imovinu dom u kojem žive. Političari su dali u privatizaciju sve što je ipomalo vrijedilo pa nevidim razlog zašto ne privatiziraju i hrt i ko hoče gledati neka kupi njihove karitce isto kao mobitele .
Pa gdje su ljudi da ima tako malo potpisa? Neka potpišu svi nezaposleni i evo potpisa za izvoz a kamo li da nebude dosta. Iako sada netko plača ovaj harač umjesto njih možda se jednog dana nađu u situaciji kao i mi pa neka budu barem za sada solidarni
Ima peticija protiv siromaštva potražite ju svi koji su potpisali ovu neka potpišu onu i oni neka potpišu ovu. Neka bude koalicija protiv siromaštva i uhljedbenika koji nas pljačkaju i nedaju nam pravo izbora.
Ajmo ljudi ajmo narode potpisujte djelite radite bilo što samo da prikupimo puno potpisa. Nitko vas neče strpati u čuzu zbog toga
Mojoj susjedi bokici napravili ovrhu na mirovinu i sad joj ostaje oko 600kn za život i režije. A tv. je gledala samo vremensku prognozu. Potpisala bih u njeno ime ali sa saoje gmail adrese sam potpisala u svoje ime. Molim nekog tko ima srca da stavi potpis u njeno ime. Možda bi i ja mogla alinisam internetski pismena več polupismena. Nemojte mi se smijati prekoračila sam 50.
Imam toster, jel i za njega moram plaćat harać?
Re: zakonRe:
dijeli se pristijba? Meni do danas ni kune samo plave koverte ali sa ovrhama. Daj ne seri i prestani braniti lopove.Taj hrrač treba ukinuti i točka.
Hrt treba plačati nama 100kn da ih gledamo. A za sjednice sabora barem 300kn.
Čim nešto moram meni se baš neće.
Re:
bolje klikati po stražnjicama ljepotica nego lizati uhljedbene guzice. Još se predstaviš normalan.
U predhodnim komentarima sam pročitao da umirovljenici sa malim mirovinama plačaju manju pretplatu. Pa ako mirovine se povečavaju po postotku zašto onda po postotku se ne bi plačala i pretplata neka vrijedi i za plače i to barem 25% samo na mirovine i plače veče od 7000kn. Ostali sa manjim primannima i nezaposleni neka budu oslobođeni tog harača.
Jer nezaposleni nemaju niti koliko ke najmanja morovina. Točno ja sam nezaposlen a ovrhe samostožu.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Neka nam povečaju mirovine i minimalac vjerojatno čmo moči plačati nepotreban harač. Cojene idu brzinom misli u nebesa tisuče nameta i još hrt koji niti ne gledam. Gospoda iz sabora koji dobivaju nezasluženu plaču mogli bi sami plačati ako mosle da je pretplata neophodna. Oni barem imaju i više mego im je potrebno a nas sirotinju neka ostave na miru od svojih izmišljotinja koje memamo od kuda plačati.
Neka plača onaj tko nam je zakonom nametnuo ovaj harač. Gospodo sabornici plačajte ovo sami vi barem imate od kuda a nas nezaposlene ne svojom krivnjom kao i umirovljenike malih mirovina oslobodite te gluposti.