Za redovnu kontrolu svih rodilišta u RH
Kontaktirajte pokretača peticije
Doktori i babice koji si to dopuštaju, ne da nisu profesionalci i da bi im trebalo oduzeti diplome i radne dozvole, nego nisu ljudi, i ne znam kako mirno spavaju noću. Sram ih bilo!
Već me strah porodu i svega onoga sto ide nakon toga... pa bi stvarno htijela da mi onaj dan bude najlijepši u životu... da se u bolnici dobro osjećam , da mi sestre budu od pomoći, doktori, doktorice, i cijeli team budu dio moje sreće.... znam, to oni rade svaki dan, kao sto prodavačice slazu jogurte u marketu , frizerke friziraju i domačice kuhaju i glancaju....
ali mi ne rađamo svaki dan... mi brojimo minute, sekunde, da bi vidjeli svoju sreću najveću......
zato potpisujem ovu peticiju... <3
This comment has been removed by the person who wrote it.
Hrvati izumuru ali izgleda da to nikoga nije briga. Umjesto da se zene koje radaju tretiraju kao kraljice, dogadaju se takve strahote da bebe umiru zbog ponasanja medicinskog osoblja. Ljudi moji! Kad ce se tome stati na kraj?!
Ja sam imala 2 savršena poroda u Vinogradskoj bolnici. Prvi put me porodio dr. Grbavac i za njega, babice i sestre imam samo riječi hvale. Nisam imala nikakvu vezu, a osjećala sam se kao da sam u privatnoj poliklinici. Drugi put me porodila babica i nažalost joj ne znam ime, ali predivna žena, predivan porod, sve je proteklo kroz osmijeh i suosjećanje. Svima želim da se osjećaju kao ja na porodu i zato ova peticija ima smisla i treba ju sprovesti u djelo. Još jednom sve pohvale za Vinogradsku i sestru (zaboravila sam joj ime, ipak je to bilo prije 10 godina, ali ima crnu frćkavu kosu i stvarno je divna)
| This discussion has been closed. |