Za redovnu kontrolu svih rodilišta u RH
Kontaktirajte pokretača peticije
zbog svih buducih majki i onih koji vec jesu i prosli su torturu u svim rodilistima... a i zbog sebe kad se nadjem jednog dana u tom blazenom stanju da bude normalna situacija u Vinkovcima, a ne da moram bjezat kao moja majka van drzave za vrijeme rata i radjat negdje dalje :(
Nadam se da ce mo nesto postici da se vise take stvari ne ponavljaju u rodilistima.....
Potpisala jer sam imala slican porod al hvala bogu ne tako tragicno....i sto su ostale posljedice da me je strah ic opet rodit
Ocito nikad nisu osjetili posljedice lose i neprofesionalno obavljenog posla, a mi placamo preskupu cijenu za njihov nemar!!!! Cijena su zdravlje i zivoti nemocne djece , a to je najveca cijena !!!! Zatim su tu traume nas zena kojima porod ostaje losa uspomena , ali ne zbog boli koju znamo da moramo osjetiti donoseci na svijet novi zivot....za to su nas vec pripremile starije generacije.Nazalost, pripremile su nas i za to sto mozemo ocekivati , tj. Sto ne trebamo( samo ljudska empatija)....a mi i generacije zena to smo dosad prihvacale kao nuzno zlo, te kao neizbjezan dio...
Vrijeme je da se to napokon promjeni i da zena odlazeci na porod razmislja o svom djetetu i sebi , o skorom susretu koji su tako dugo iscekivali ....najljepsem susretu u zivotu....bez gorkog okusa neljudskog ponasanja onih koji bi nam trebali olaksati , bez uvreda i prijekornih pogleda punih prijezira...
Žena za ženu, a ne žena je ženi vuk!!!
Zato što zbog ljudi koji rade svoj posao tako kako rade ja se bojim i pomišljati na drugo dijete. Rodila sam na carski nakon 13 sati pakla, uhvatio me nagon za tiskanjem sa mnom nitko nije bio, a ja sam se suzdržavala koliko sam mogla, prvo dijete nisam znala šta trebam i hvala Bogu išla sam protiv nagona, i nakon 12 sati od carskog doveli moju bebu i ostala je tako sa mnom dok nismo išle doma, nitko mi nije pomogao ni oko prvog ustajanja, ni odlaska u wc, i oko bebe i oko dojenja, sve sam sama do zadnjeg dana.. Splitsko novo rodilište
| This discussion has been closed. |