I podstanari bi ostali doma!

IMG-631824eba61c785964d7c8d0c61471a5-V.jpg

Na sjednici dubrovačkog Gradskog vijeća zakazanoj za 08.04. između ostalog glasati će se za prijedlog pod brojem 9: "Prijedlog odluke o stjecanju prava na subvenciju troškova najma stana korisnicima privremene pomoći." Prema dokumentu koji možete naći na službenoj stranici grada Dubrovnika www.dubrovnik.hr , korisnici predložene privremene pomoći su isključivo građani koji su nažalost ostali bez svog radnog mjesta, međutim zaboravljeni su građani koji su usljed pandemije ostali bez značajnog dijela svojih prihoda i / ili primaju minimalnu naknadu za rad.

Vašim potpisom podupirete molbu gradskoj vlasti da i ovu egzistencijalno ugroženu skupinu građana uvrste u prijedlog broj 9.

 *Dodatak: peticija je sa 270 potpisa 07.04. emailom upućena Gadskom vijeću grada Dubrovnika, predsjedniku Gradskog vijeća gdinu Marku Potrebici, uredu gradonačelnika, Upravnom odjelu za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo te pročelniku istog prof. Dživu Brčiću

 


Tamara Kristović    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Tamara Kristović to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...