USPJELA peticija protiv obustave obnove atomskog skloništa - Banfica

17.07.2019. NAKNADNO: VAŠI POTPISI SU UJUTRO PREDANI NA SASTANKU U GRADU. HVALA SVI DRAGIM LJUDIMA KOJI SU POTPISALI PETICIJU.

USPJELI SMO!

RADOVI SE NASTAVLJAJU! SKLONIŠTE ĆE BITI DOVRŠENO ZA TRI TJEDNA.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Poštovani susjedi!

Obraćam Vam se na ovaj način jer na drugi zbog spleta okolnosti nisam u mogućnosti. 

Kao što ste vjerojatno u medijima popratili - mi - stanari smo se nakon godina i godina zapuštanja zajedničke javne površine ujedinili i napravili promjenu! 

Zajedničkim snagama smo uredili plohu skloništa. 
https://evarazdin.hr/zanimljivosti/foto-stanari-uzeli-lopate-u-svoje-ruke-i-ocistili-atomsko-skloniste-banfica-378773/?fbclid=IwAR3xyFpeBRfwXPcyg8XpDZx7wG9bTVAUdShor2GAp9RljiDIERgCIv5ADPc

Naš trud i želje za boljim prostorom oko nas prepoznao je i grad.
Odlučili su nam pomoći kako i koliko mogu.
https://evarazdin.hr/nasim-krajem/cehok-obecao-pomoc-pri-uredenju-povrsine-sklonista-na-banfici-o-cemu-smo-pisali-378815/?fbclid=IwAR2XucGBRU21oIXeZrkC_iQhqaKz24Yy7UbWybf5CsiaGlHmsECVyq-CiSU

Ono što želimo je jasno i to su i mediji prenijeli.
- uredna i obnovljena ploha (za druženje i igru)
- obnovljeni ulazi u sklonište
- klupice i stolovi
- roštilj
- stol za ping pong, mreža za badminton itd.

GDJE JE PROBLEM?

Radovi su počeli jučer. Sve je prošlo u redu. 
Danas su radnici malo obrezali drveće kako bi sutra mogli proći kamioni i bager koji je potreban za pripremu plohe. 

Srušili su jednu divlju šljivu koja se naslonila na južni ulaz u sklonište prema našoj molbi - smetala je! Na deset metara od nje su još dvije veće!

Prvo ih je napao stanar 4. kata Koprivničke 9, psujući im mater i pitajući ih tko im je dozvolio da njemu miču hlad, da ga nitko ništa nije pitao i slično.

Nakon toga su ih napali stanari za koje ne znam tko su (radim u smjeni u Zagrebu, zvali su me da dođem, nisam mogao doći).

RADOVI SU OBUSTAVLJENI!

Ljudi dragi, na tik do obnovljenog "Bregeca" od kojeg bi svi mi imali koristi radovi su danas obustavljeni! Pola ploča već je maknuto! Sutra ujutro sam na sastanku u gradu da dogovorimo što dalje jer su stanari nezadovoljni (glasna manjina)!

SUSJEDI OSTATI ĆEMO BEZ SVEGA! I TO ZBOG NAS SAMIH!

Molim Vas, potpišite peticiju i podijelite je odmah putem facebooka svim svojim susjedima i rodbini. Molim Vas potpišite i svoje starije ukućane ukoliko se slažu s ovim pozitivnim promjenama. POKAŽIMO DA NAS JE VEĆINA ZDRAVOG RAZUMA!

POMOZITE MI S POTPISIMA KAKO BI SUTRA UJUTRO MOGAO POKAZATI U GRADU DA NAS JE VELIKA VEĆINA ZA UREĐENJE!

Molim Vas, reagirajte sada. Nemojte pisati i govoriti da sam trebao skupljati potpise od stana do stana ili prezentirati neku svoju „fiks ideju“. Potpisi su mi potrebni sutra ujutro!

Uključite se i postanite dio ovoga barem putem potpisivanja i dijeljenja peticije dalje. Kada ostanemo bez svega neće Vas više nitko ništa pitati. Bila bi stvarno šteta, na korak smo do uspjeha.

Hvala Vam što ste nas podržali i što nas podržavate kako bi nam svima bilo bolje!!

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Matej Kuča to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...