Peticija protiv Andre Vlahusica

 

Ovim putem trazimo ostavku!

PREDBOŽIĆNO RAZBOJSTVO I IZVJESNI MASAKR NEVINIH

Jedini razlog zbog kojeg je sinoć počinjeno razbojništvo na Žarkovici, pod policijskim osiguranjem, jest spašavanje osuđenog kriminalca Andra Vlahušića na čelu Dubrovnika kojem zbog dosadašnje nebrige o realizaciji azila u rješenju Veterinarske inspekcije prijeti kaznena prijava. Vlahušićev pokušaj da sačuva glavu i izbjegne zasluženi zatvor ubijanjem nevinih pasa ne smije proći. Tražimo ostavku!
Dubrovnik je uoči ovog Božića jutros dočekao jedan od najtužnijih dana u 21. stoljeću. Pod okriljem noći, poput lopova što vrebaju u tmini, nevine životinje sa Žarkovicom odvedene su u smrt kako bi se sačuvala guzica osuđenom kriminalcu koji je ujedno i gradonačlnik Dubrovnika.

Pedeset naoružanih policajaca osiguravalo je “provođenje zakona” na poziv Grada Dubrovnika, dok su nepoznati neki ljudi, privučeni zveckanjem novca iz gradske blagajne, razvalili ograde i obili boksove te odveli 80-ak pasa iz skloništa Društva za zaštitu životinja u vrlo izvjesnu smrt. Istog onog Društva koje je prošle godine dobilo Nagradu Grada Dubrovnika, jer se svim snagama svojih volontera brine o komunalnom problemu nad kojim grad godinama zatvara oči. Istog onog društva čiju su voditeljicu azila na Žarkovici gradski vijećnici proglasili Volonterkom godine prije manje od mjesec dana. Ista ta volonterka godine – Sandra Sambrailo u sinoćnjem je prepadu na Žarkovici privedena u Policijsku postaju, poput kriminalca!? To joj je zahvala za 15 godina predanog rada i brige za nezbrinute ljubimce, za rješavanje gradskog problema i dugogodišnju brobu za izgradnju pravog azila.

Svako moralno biće mora biti potreseno onim što se sinoć dogodilo. Demonstracijom sile i moći dubrovačkog kriminalca. Pogotovo, jer su ista rješenja Veterinarske inspekcije izdata i 2009. pa ponovno 2012. godine. Jedina razlika od onda je što je Veterinarska inspekcija u rujnu 2015. godine uz rješenje predala i optužni prijedlog za kazneno djelo odgovornoj osobi na čelu Grada – osuđenom kriminalcu A. Vlahušiću. Istom onom koji već godinama mantra o izgradnji azila, štoviše “hotela za životinje po najvišim standardima”. A nije u stanju niti potrošiti 1.5 milijuna kuna koji su u Proračunu za 2015. godinu bili predviđeni za rješavanje problema azila. Nije htio odgovoriti niti na pisane ponude privatnih osoba koje su nudile besplatno zemljište za azil. Njega to nije zanimalo dokle god volonteri Društva brinu njegovu brigu.
Međutim, sad je to postalo i njegova briga jer mu je visio zatvor nad glavom. Zato se trebamo osvjestiti i znati: JEDINI RAZLOG ZAŠTO SU NOĆAS PSI MUČKI ODVEDENI IZ SKLONIŠTA JE SPAŠAVANJE NJEGOVE GUZICE!

NEKA ONI BUDU UBIJENI – SAMO DA KRIMINALAC OSTANE NA SLOBODI!

Ako ni zbog čega drugog, ovo je razlog zbog kojeg GRADONAČELNIK MORA PODNIJETI OSTAVKU!

Angažirao je policiju i potaknuo provaljivanje u sklonište na Žarkovici, ukradeni su psi, a sve kako bi se sačuvala njegova “presvijetla”............

Procitajte cijeli clanak ovdje:
http://www.srd-je-grad.hr/predbozicno-razbojstvo-i-izvjesni-masakr-nevinih/

_________________

PODRZITE VOLONTERE IZ DUBROVNIKA! PRIDRUZITE IM SE!
FACEBOOK "Drustvo za zastitu zivotinja,Dubrovnik" : https://www.facebook.com/groups/14914895670/
________________________
NE ZATVARAJTE OCI NA ZLOSTAVLJANJE ZIVOTINJA!!
Pridruzite nam se! Kliknite LIKE na stranicu Pravda za Mikija! Zajedno smo jaci! Stranica je napravljena da bi se skrenula paznja na sve cesce zlostavljanje zivotinja ciji pocinioci iako poznati policiji prolaze nekaznjeno.
Apelujemo na gradjane da se svi slucajevi zlostavljanja i ubijanja zivotinja prijave policiji, jer to jeste u njihovoj nadležnosti! Za pomoc sa prijavom slobodno nam se obratite za pomoc.
https://www.facebook.com/pages/Pravda-ZA-Mikija-uhapsiti-monstruma/690431234364661