Peticija protiv rasprodaje hotela Jadrana d.d. Crikvenica

IMG_20201217_081544.jpg

Jadran d.d. Crikvenica stvorile su generacije stanovnika ovoga Grada svojim radom, odricanjem od vlasništva i svojih plaća kako bi očuvali cjelovitost crikveničkog hotelskog poduzeća. Najavom pojedinačne rasprodaje objekata od strane sadašnje uprave Jadrana d.d. sve je to obezvrijeđeno. Iz tog razloga tražimo podršku stanovnika našega Grada, Crikveničana, Svetojelenaca, Selčana i Jakovara za:

  • zaustavljanje prodaje hotela Zagreb i pansiona Slavija
  • zaustavljanje prodaje atraktivnog zemljišta ispred pansiona Slavija
  • zaustavljanje budućih prodaja zemljišta i objekata u destinaciji Crikvenica (Selce i Dramalj) koji su u vlasništvu jadrana d.d. Crikvenica
  • inzistiranje na društveno odgovornom poslovanju tvrtki sa područja Grada koje je u skladu s interesima domicilnog stanovništva destinacije Crikvenica
  • inzistiranje na uključivanju Grada i svih gradskih institucija, osobito Turističke zajednice u borbu za zaštitu interesa destinacije i svih njenih stanovnika.

Organizator peticije, sukladno Uredbi o zaštiti osobnih podataka, obvezuje se da neće koristiti osobne podatke potpisnika peticije ni u koju drugu svrhu osim zbirne obrade rezultata peticije.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I accept that Sonja Polonijo will be able to see all the information I provide on this form.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.


I give consent to process the information I provide on this form for the following purposes:
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...