Podrška inicijativi prema Hrvatskoj pošti da stanovnici Vodovodne ulice u Rijeci podižu poštu na Fiumari, a ne u Pošti 2

Poštovani i dragi susjedi,  

primarno stanovnici Vodovodne ulice, ali i drugih dijelova našeg Školjića koji ste pogođeni jednom nelogičnošću, a da mi za vas još ne znamo. Naime poštari Hrvatske pošte, kao što znate, ne vole baš nositi pakete pa vas u sandučiću najčešće dočeka obavijest o podizanju pošiljke ako je pošiljka iole veća od omotnice. I tada vi ne idete lijepo pješke u poštu na Fiumari 13a, nego vas šalju na Poštu 2 u Krešimirovu 7, gdje, ako ste s automobilom, znate što znači treniranje živaca. Tako ste onda do Pošte 2 ili trenirali živce, ili vađenje pokazne karte, ili mišiće. Sve je to dobro za izgradnju vašeg karaktera, kažu, ali možda bi ipak jednostavnije bilo da po pošiljku odlazite do obližnje Fiumare. Pa trenirati sve ostalo možete na bazenu Kantrida. Pozivamo vas, stoga, ako ste pogođeni ovom nelogičnošću i ako vam je želja promijeniti ovu praksu, da potpišete ovu digitalnu peticiju, čak i ako ne živite u Vodovodnoj nego želite podržati svoje susjede i sugrađane. 


Mjesni odbor Školjić-Stari grad, Rijeka i "MO Hartera"    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Mjesni odbor Školjić-Stari grad, Rijeka i "MO Hartera" da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...