Prikupljanje potpisa za ostanak trenera J. Kneževića

Svrha ove peticije je apsolutna podrška treneru Jurici, a koju pokreću roditelji djece koju trenira u klubu NK "Hrvatski dragovoljac".

Generacije djece koju je trener Jurica Knežević vodio izuzetno su zadovoljna načinom, pristupom i radom koji je trener usadio u njih. Naučio je djecu kako voljeti nogomet i kako se boriti za svoj klub, kako biti pravi suigrač na terenu i prijatelj izvan njega. Ono što je najvažnije, naučio je djecu da ništa nije nemoguće i da se svojim trudom, zalaganjem i požrtvovnošću može postići puno, da niti jedan cilj nije nedostižan ako igraju srcem.

Njegovim odlaskom nastala bi ogromna rupa u cijelom sustavu, a djeca i roditelji izgubili bi prijatelja, trenera i prije svega iznimnog čovjeka koji uvijek ima toplu i lijepu riječ za svakog.

Trener Jurica je kao i većina nas je izuzetno srčana, borbena, ali i jako skromna osoba koja žrtvuje sebe, i time trajno usađuje dimenziju više u klub, djecu i sve nas. 

Kako je pristup trenera prema našoj djeci prije svega prijateljski, oni ne samo da bi ostali zakinuti za velikog stručnjaka već bi izgubili prijatelja na jedan nepošten i nesportski način.

Stoga, molimo roditelje, svih generacija djece koja treniraju u našem hrvatskom klubu i sve roditelje prijatelje kluba da nam se priključe i podupru naša nastojanja za dobrobit, uspjeh i daljnji napredak djece.

Od srca HVALA SVIMA!