Prikupljanje potpisa za ostanak trenera J. Kneževića

Svrha ove peticije je apsolutna podrška treneru Jurici, a koju pokreću roditelji djece koju trenira u klubu NK "Hrvatski dragovoljac".

Generacije djece koju je trener Jurica Knežević vodio izuzetno su zadovoljna načinom, pristupom i radom koji je trener usadio u njih. Naučio je djecu kako voljeti nogomet i kako se boriti za svoj klub, kako biti pravi suigrač na terenu i prijatelj izvan njega. Ono što je najvažnije, naučio je djecu da ništa nije nemoguće i da se svojim trudom, zalaganjem i požrtvovnošću može postići puno, da niti jedan cilj nije nedostižan ako igraju srcem.

Njegovim odlaskom nastala bi ogromna rupa u cijelom sustavu, a djeca i roditelji izgubili bi prijatelja, trenera i prije svega iznimnog čovjeka koji uvijek ima toplu i lijepu riječ za svakog.

Trener Jurica je kao i većina nas je izuzetno srčana, borbena, ali i jako skromna osoba koja žrtvuje sebe, i time trajno usađuje dimenziju više u klub, djecu i sve nas. 

Kako je pristup trenera prema našoj djeci prije svega prijateljski, oni ne samo da bi ostali zakinuti za velikog stručnjaka već bi izgubili prijatelja na jedan nepošten i nesportski način.

Stoga, molimo roditelje, svih generacija djece koja treniraju u našem hrvatskom klubu i sve roditelje prijatelje kluba da nam se priključe i podupru naša nastojanja za dobrobit, uspjeh i daljnji napredak djece.

Od srca HVALA SVIMA! 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize JPK to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...