Street Workout Park Campetto - Rijeka

Svi veći gradovi u Hrvatskoj imaju izgrađene Street Workout parkove dok Grad Rijeka kao jedan od najvećih gradova u Hrvatskoj nema ni jedan. Od ovakvog parka će veliki broj ljudi imati mogućnost vježbanja na otvorenom. Korisnici ovog parka bi bili: Osnovna Škola Brajda, Gimnastički klub Vita, Korisnici teretana Blue Gym, Boksački klub King, Street Workout Rijeka - RiBarz i to napominjajući da su to samo organizacije u blizini parka. Na predloženoj lokaciji sada trenutno nema ničega, brisani prostor, a u produžetku već postoje košarkaški teren, teren za rukomet/mali nogomet i stol za stolni tenis. Naime, lokacija je idealna za održavanje specijalnih sportskih natjecanja kako iz Street Workouta tako iz Crossfita, Pole dancinga i edukacije mlađih i starijih dobnih skupina. Veliki broj Street Workout i parkour grupa iz Rijeke bi mogli koristiti ovaj park kao centralnu bazu

Sa aspekta održavanja troškovi su minimalni kao što su i troškovi izgradnje ovakvog parka. Sprave su praktički neuništive.

Izgled parka Campetto je idealan izgled Street Workouta i kao takav još ne postoji nigdje u Hrvatskoj(tako velik) i izbacivanjem egzotičnih dijelova parka cijena mu drastično pada i nije veća od 25000 kn.

Hrvatski Street Workout Savez podržava ovu peticiju: Link: http://free-ri.t-com.hr/tkucic/hsw.pdf

Potpišite peticiju i neka i Grad Rijeka dobije TRIM STAZU U CENTRU GRADA

Ovom peticijom predlažemo izgled takvog jednog parka na lokaciji Campetto, iza dvorane OŠ Brajda.

Organizator: Udruga Street Workout Rijeka, Organizacija RiBarz.

Svojim potpisom podržavate izgradnju Street Workout parka.

Kratki klipovi o Street Workout ekipi iz Rijeke:

http://www.youtube.com/watch?v=Qrw-Cj1zc98

http://www.youtube.com/watch?v=gYKjby3bATs

http://www.youtube.com/watch?v=R8CIdhlik-I

http://www.youtube.com/watch?v=trU4i2UhE4Q

HD slika: http://free-ri.t-com.hr/tkucic/camp.jpg

 

Primjer parka na camppetu

 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )