Tražimo da OŠ Petra Bakule Mostar prijeđe na model nastave "18+ostali", a koji je u skladu s preporukama epidemiologa

 

Poštovani roditelji djece OŠ Petra Bakule,

Molimo Vas da podržite naš zahtjev koji upućujemo ravnateljstvu OŠ Petra Bakule tako što ćete potpisati našu peticiju.

Zahtjev je sljedeći:

 

Molimo OŠ Petra Bakule, Mostar da prijeđe na model nastave 18+ ostali (18 djece na nastavi, ostatak se rotira po abecednom redu). Ukoliko kvadratura neke od učionica nekog odjela nije dovoljna za model 18+ostali, u tom slučaju dopustiti najveći mogući broj djece koji učionica može primiti, a da je u skladu s epidemiloškim mjerama. 

Smatramo da nakon dva mjeseca primjene model koji je trenutno na snazi (3/2) nije dao zadovoljavajuće rezultate s obzirom da je gradivo slabo usvojeno, a da roditelji nisu sposobni zamijeniti nastavnike te tumačiti lekcije umjesto istih,  te da i sama djeca smatraju kako ne dobivaju dovoljno objašnjenja u danima kada prate nastavu "online".

U najboljem interesu naše djece i njihovog obrazovanja, žurno molimo ravnateljstvo OŠ Petra Bakule da prijeđe na puno učinkovitiji model 18+ostali, koji je već uspješno na snazi u nekim školama grada, a koji je svakako u skladu s preporukama kriznog stožera i nadležnog epidemiologa.

 

 


Roditelji OŠ Petra Bakule    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Roditelji OŠ Petra Bakule da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...