Zahtjev za postavljanjem stola i stolica kod Cageball kaveza

inbound5241750751679943514.jpg

Dva potpisna pitanja:

1. Želite li da se ponovno postave stol i klupe kod Cageball kaveza?

2. Želite li da se ne mijenja oblik Cageball kaveza (micanje daski idr)?

Nastavno na uklanjanje stola i stolica kod Cageball kaveza, koji su redovno koristili roditelji čija su se djeca igrala u kavezu ili "kod koša", ovim Zahtjevom tražimo od gdina. Katulića i gradonačelnika Ačkara ponovno postavljanje uklonjenog stola i stolaca.

Već generacijama kod koša je mjesto okupljanja djece i mladeži koji tu provode sportske aktivnosti kada je lijepo vrijeme. Uklonjeni stol i stolice koristili su roditelji dok su čekali djecu da završe s aktivnostima. Mnoge je postavljanje razveselilo jer više nisu morali stajati satima ili sjediti po rubnicima ceste. Obzirom da je predstavnik MZ na zahtjev 9 stanovnika naselja, od kojih mnogi ne žive u blizini koša i kaveza a koji su se ovlastili predstavljati ostale stanovnike naselja, podnio zahtjev za uklanjanje stola i stolica, ovim Zahtjevom želimo iskazati nezadovoljstvo uklanjanjem i pogodovanjem privatnim interesima a ne interesima naselja. 

Navedena peticija biti će proslijeđena gdinu. Katuliću, Uredu gradonačelnika i samo na znanje "predstavnicima MZ" kako bi isti vidjeli da u naselju ne živi 9 stanovnika.

GI Naša Podbrežnica


Naša Podbrežnica    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Naša Podbrežnica to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...