Street Workout Park Campetto - Rijeka

Kontaktirajte pokretača peticije

OIB ili JMBG ili Br.Osobne iskaznice

2013-06-07 14:55:41

Poštovani,

ova peticija je bila u početku namijenjena kao dokaz da nismo sami i da druge osobe žele koristiti ,podržati izgradnju ovoga parka. Nakon razgovora sa gradskom upravom dobili smo na znanje da podržavaju takvu akciju i da se obratimo Sektoru za izgradnju parkova koji bi trebali izdvojiti tu svotu novaca za izgradnju istog. Naime, pošto nismo tražili OIB ili JMBG ili Br. Osobne iskaznice ova anketa nije službena pa ne može služiti kao nepobitni dokaz. Pogreška se dogodila jer prvi put radimo peticiju, a na internetu ima jako malo informacija o tome. Evo ako vam nije problem izdvojiti još minutu da si upišete te informacije, a ako ne nema veze samim  time što ste potpisali ste dali doprinos ovoj akciji. Vaše informacije se neće koristiti u druge svrhe osim kao dokaz da ste svi uz nas. Unaprijed se ispričavamo zbog ovog propusta.

PS. Molimo vas da ako priložite OIB/JMBG da stavite da vaš potpis ne bude vidljiv da ne bi treće strane iskoristile to.

Upisivanje OIB/JMBG - morate se ili registrirati ili preko Facebooka se ulogirati prvo, onda si nađete ime i kliknete sa desne strane uredi.  I to je sve. Ako vam neće tako onda samo još jednom potpišite peticiju sa informacijama dodatnim i kliknite na "Predloži za uklanjanje".

Zahvalna Udruga Street Workout Rijeka

 


Toni Kučić, predsjednik udruge Street Workout Rijeka



Podijelite ovu peticiju

Pomozite da ova peticija dosegne više potpisa.

Kako promovirati peticiju?

  • Podijelite peticiju na svome zidu na Facebooku i u grupama povezanima s temom vaše peticije.
  • Kontaktirajte svoje prijatelje
    1. Napišite poruku u kojoj objašnjavate zbog čega ste potpisali ovu peticiju, budući da je veća vjerojatnost da će ljudi potpisati ukoliko razumiju važnost teme.
    2. Kopirajte i zalijepite web adresu peticije u svoju poruku.
    3. Pošaljite poruku koristeći e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.