Peticija za ukidanje obaveznog cijepljenja u Hrvatskoj
Kontaktirajte pokretača peticije
Već više od 20 godina bavim se temom cijepljenja. U članku "“CIJEPLJENJE pravno - medicinsko i dr. stajalista”, opširno sam obrazložila moj stav protiv cijepljenja općenito, a pogotovo protiv prisile - obveze cijepljenja. Podrška roditeljima i svim ljudima koji prepoznaju opasnost i manipulaciju u priči s cijepljenjem. Eli Jaška
Smatram da bi svaki roditelj trebao odlučivati o svojem djetetu sukladno svojoj savjesti a da državne institucije nebi trebale o odgoju djeteta odlučivati Zakonom. Jednostavnim rječnikom.....neka svaki roditelj svojevoljno odluči želi li cijepiti svoje dijete ili ne.....ili protivnom ako to odlučuju institucije neka onda i one daju svojim potpisom garanciju da našoj djeci se neće ništa dogoditi po pitanju zdravlja te svu odgovornost u bilo kojem slučaju preuzimaju na sebe. Pa tko voli neka izvoli.
Strah me je cijepiti dijete jer vjerujem da su cjepiva stetna i da dugorocno narusavaju imunitet, a time i zdravlje djeteta. Zasto netko javno ne spomene kako su ljudi u strahu kad moraju dati cijepiti dijete?
Re: Re: Re:
#521: ništa nije onako kako se čini - Re: Re:
Ti budalo ocito ne znas kako se i koliko dugo zivilo u proslosti i koliko je milijuna ljudi umirako svake godine od danas bezazlenih bolesti. Ljudi danas zive dulje nego ikad i ta brojka nedvojbeno raste. Danas ljudi ocito prelagodno zive zahvaljujuci medicini pa si dopustaju ovakva razmisljanja. Da te bar mogu teleportirat natrag kroz vrijeme kad nije bilo cijepiva i lijekova. Mangupe
Re: Re:
#331: Protivnik glupih peticija - Re:
Vi niste normalni,a usput ste i bezobrazni i neinformirani,te i naivni.Peticija nije protiv cijepljenja ,nego protiv obaveznog cijepljenja.A o učinkovitosti cijepljenja,imunitetu ,rizicima i bolestima očigledno pojma nemate.A da jeste informirani,te da ste u stanju evaluirati informacije ,a ne slijepo vjerovati tzv. "službenim izvorima",onda bi se zapitali zašto se novorođena djeca cijepe protiv hepatitisa B,i dali to ima ikakve razumske ili znanstvene podloge.A da se ne spominju sva ostala cjepiva čiji se broj drastično povećao.Također bi znali i to da ne postoji nijedna službena znanstvena studija o učinkovitosti i sigurnosti cjepiva ,a postoji niz pokazatelja i istraživanja vrlo ozbiljnih znanstvenika kojima se ne samo sigurnost cjepiva dovodi pod sumnju(zapravo i malom djetetu bi trebalo biti jasno da su sastojci vakcina potencijalno opasni) ,nego se čitav koncept cijepljenja kao takav dovodi pod veliki upitnik.Dakle ,prava znanost i šatro-službena potplaćena znanost su dva različita pojma ,a da bi takve stvari čovjek mogao razlikovati potrebno je da malo i sam mućne glavom koji puta,umjesto da papagajski ponavlja ono što mu se servira od takozvanih autoriteta.Znate,nekom su rekli da je drvena ograda ženski spolni organ,pa se jadnik našpranjio.
nisam znao da su djeca privatno vlasništvo roditelja pa se isti mogu igrati s njihovim životima :-p
| This discussion has been closed. |
Zbog straha za zdravlje djece u Hrvatskoj.Činjenica je da ima sve više autoimunih bolesti i autizma kod mlađih ljudi, a moje mišljenje je da je povezano s uvođenjem novih cjepiva. Roditelji koji se informiraju o cjepivima, ispituju i propituju o sastavu cjepiva, i razmišljaju o tome da li cijepiti ili ne, da li će živa u cjepivu oštetiti stanice mozga njihovog djeteta ili ne nisu neodgovorni roditelji nego baš obrnuto to su ODGOVORNI roditelji. Ima još jedna ČINJENICA. Amiši u Americi ne cijepe svoju djecu, nemaju autoimunih bolesti ni autizma i najzdravija su populacija u Americi. Općenito, mi ljudi postajemo žrtve farmaceutske industrije i to treba prekinuti.