PROTIV ZABRANE ZAMRZAVANJA EMBRIJA U POSTUPCIMA MPO-A
Kontaktirajte pokretača peticije
Re:
Postovana, posto se vidi da niste informirani i nemate pojma sta pricate molim vas da ne pisete takve gluposti. Budite sretni sta nemate takvih problema!
Re: Zašto sam pokrenuo peticiju.
#5: - Zašto sam pokrenuo peticiju.
Ja sam uspjela nakon 8 puta, ali koristila sam zadnji puta terapiju fitologa Tešić Slobodana. Imaš na webu stranicu Radost radjanja i kontakt. Isto sam se borila s endomeriozom. Sretno i ne posustajte.
Re: Re: Zašto sam pokrenuo peticiju.
čovijeku dijete samo zato što je prilikom začeća potrebna medicinska pomoć?Tko ima pravo odlučiti da se ta pomoć pruža na nižem nivou od onog koja omogućuju postignuća u tom području?Tko želi ženu izvrgavati dodatnom mučenju i dodatnim medicinskim postupcima?
Re:
ja također smatram da se svima treba dati na raspolaganje sve mogučnosti koje postoje u današnje moderno doba a ne sputvati ljude da se ostvare kao roditelji. ja kao osoba koja nema mogučnosti ostati trudna sa svojim stanicama,dakle potrebna nam je donacija tuđih, i nas se upučuje na postupak u Češku (što je ok ako već tako treba biti ) ali takav postupak košta. naime, nitko i ne spominje da su 2013 ukinuli subvenciju HZZO za postupau u Češkoj tj smanjili su svoje učestvovanje na samo 1000 EUR što je ok ali nam opet ostaje za naći još barem 3500 EUR što u današnje vrijeme je velik novac.dakle ako nemaš novaca ...možeš se slikat...tako da jai slični meni još neko vrijeme nemogu ni sanjati da krenu u postupak dok ne skupe novac. a ovaj problem nitko ne spominje i ja bih najrađe pokrenula i to pitanje jer jednostavno je takav način diskriminacija
Hvala na sudjelovanju!
| This discussion has been closed. |