PROTIV ZABRANE ZAMRZAVANJA EMBRIJA U POSTUPCIMA MPO-A
Kontaktirajte pokretača peticije
Potpisala sam zato sto sam trebala potpomognutu oplodnju i srecom zamrzla jos 10 zametaka prije Milinovicevog zakona. Tako sam dobila svog zvrka. I zelim da drugi parovi imaju tu mogucnost a ne da npr kao ja dobiju 20 stanica i moraju ostati na jednoj sansi iz jedne stimulacije a ostale da propadnu
I onda se čude što ljudi iseljavaju iz Hrvatske....s ovim zakonom bi se još više mogla razmatrati mogućnost...pinklec na rame i inozemstvo i to za uvijek...koma. Ne kužim kud ide ovaj svijet.
Hvala na odzivu. Nadam se da ćemu uspjeti zaustaviti ideju zabrane zamrzavanja oplođenjih jajnih stanica.
Potpisujem peticiju i potpisat ču ju i 1000 x ako treba,jel smatram da svaka osoba koja želi postati roditelj,ima na to pravo. Ako ne može prirodnim putem, onda treba pomoči medicina.
Imam puno prijatelja,koji danas bez MPO ne bi bili roditelji i neki još i sad pokušavaju i treba im još više pomoči i dati podršku,a ne uništavati jedinu nadu.
Crkvi treba totalno zabraniti pristup takvim odlukama,a doktoru koji ne želi pomoči čovjeku,a na to se obvezao Hipokratovom zakletvom,treba dati momentalni otkaz.
Ali ako je nekim ljudima to jedini način da postanu roditelji potpuno se slažem
| This discussion has been closed. |