Za redovnu kontrolu svih rodilišta u RH
Kontaktirajte pokretača peticije
Dr.Zlopasa iz Petrove, Zagreb..Prije svega covjek, ljudina..zatim lijecnik..kapa do poda,bez mita makar i obicnom cokoladom.. trebalo bi ga klonirati po svim rodilistima..ili ove nehumane porodnicare jednom tjedno poslati njemu na edukaciju da vide kako se prema zeni ponasa u najosjetljivijim trenutcima..zauvijek ce mi u mislima ostati njegove lijepe rijeci potpore i ohrabrenja tijekom poroda..a na kraju kako sam to hrabro odradila ..i kako mi cestita na izdrzljivosti..e to je porodnicar, takvo iskustvo bi trebala imati svaka zena, i ja se iskreno nadam da ce se ovom peticijom nesto postici!!
Potpisala, jer sam i sama imala neugodan prvi porod koji je mogao zavrsiti tragicno, ali hvala Bogu nije.
Jer za par mjeseci idem roditi blizance i uzasno me strah....prvi porod prosao koma ali nemogu reci da je osoblje bilo bezobrazno...jedino sestre na odjelu su vikale kako neznam dati sisati bebi...hellooooou prvo mi je bilo.....vinogradska....htjela bih carski ali moras imati vezu koliko cujem...krasno zar ne?
Za redovnu kontrolu svih rodilišta u RH
Bez ljutnje , ali za koga se ova peticija potpisuje? Dali Za redovnu kontrolu svih rodilišta u RH ili zastitu efendije Hasanbegovica? Za kontrolu rodilista mogu potpisat, ali za u s t a s k i nastrojenog Hasanbegovica ne.....A ovo nimalo ne lici na peticiju kontrole rodilista.
Dosta je sutnje, ponizavanja i trpljenja, omogucimo zenama pravo na osnovno ljudsko dostojanstvo i profesionalnu medicinsku skrb u tako presudnom trenutku kao sto je porodaj!
| This discussion has been closed. |