Peticija za produženje ugovora o radu odgojiteljici Ivani Ištuk u grupi Bubamare DV Zvončić Čepin

Donesena je odluka kako se našoj odgojiteljici iz DV Zvončići, grupi bubamare Ivani Ištuk neće produžiti ugovor o radu koji ističe 3.5.2022. godine. Nadležni smatraju kako je za grupu od 27 djece u dobi od 3 do 4 godine dovoljna jedna odgojiteljica i da nema potrebe za produženjem ugovora o radu.

U našoj grupi se stalno mijenjaju odgojiteljice i to se na djeci vidi i osjeti, postaju nesigurni, osjetljivi i razdražljivi.

Odgojiteljica Ivana je toliko puna ljubavi i nježnosti prema djeci, kreativna, jednostavno ima sve što odgojiteljica treba imati. Djeca su jako vezana uz nju od prvog dana. 

Molim vas pomozite nam da naša odgojiteljica Ivana Ištuk iz DV Zvončić Čepin grupe bubamare dobije produženje ugovora o radu.


Katarina Greganić Sili    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Katarina Greganić Sili to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...