PODRŽIMO protest gđe. N. Mikulić, da se taxi službi OSIGURA nesmetan ulazak na Šetnicu,Ulica A. i S. Radića!!!

"Dragi fb prijatelji, sugrađani moga grada Siska,
molim vas za pomoć da ovaj tekst podijelite na svojim fb profilima i među prijateljima kako bismo zajednički ispravili nepravdu koja je nanesena meni ali i drugim invalidima koji žive u ulici Antuna i Stjepana Radića, na takozvanoj Šetnici.
U gradu Sisku sam provela 30 godina radeći kao nastavnica glazbene kulture, slijepa sam osoba nikada nisam doživjela diskriminaciju kao danas 13. kolovoza 2019. godine"


Kao i uvijek dosad pozvala sam taksi službu / Taxsi Bonus/ da dođe po mene pred stan A. i S. Radića 5 kako bih obavila uobičajene poslove: odlazak u banku, liječniku, u nabavu namirnica i drugo. Mladi ljudi iz taxi službe Bonus, uvijek ljubazni i spremni na pomoć , više nego im to služba nalaže rekoše mi:"Teta Nado, grad nam je zabranio ulazak na Šetnicu (A. i S. Radića 5)

Do moga stana na toj adresi ne može se drugačije već po Šetnici!


I sad pitam gradonačelnicu Kristinu Ikić Baniček: da nekim slučajem imaš slijepu osobu u obitelji što bi napravila kad bi njoj bilo onemogućeno doći do taksija koji joj je neophodan za obavljanje svakodnevnih poslova: odlazak u bolnicu, liječniku, banku, tržnicu, trgovinu pa čak su i kontejneri za smeće izmješteni da do njega ne mogu bez pomoći susjeda jer se spremišta nalazi u Rimskoj ulici!?


Nemam više snage boriti se s bešćutnošću gradskih službi kojima sam se u nekoliko navrata obraćala, izgleda uzalud jer odgovore nisam dobila!!!


Zato vas molim prijatelji POMOZITE i podržite moj PROTEST da se taksi službi OSIGURA nesmetan ulazak na Šetnicu, Ulica A. i S. Radića!!!!


Zahvaljujem u ime svih osoba s posebnim potrebama


Nada Mikulić

(nastavnica glazbene kulture u mirovini) 

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem prihvaćam da će Danijela moći vidjeti sve informacije koje navedem u ovom obrascu.

Nećemo prikazivati vašu e-mail adresu javno online.

Nećemo prikazivati vašu e-mail adresu javno online.


Dajem privolu za obradu informacija koje dostavim u ovom obrascu za sljedeće svrhe:
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...