FFZG - Protiv uvođenja obaveznih COVID-potvrda

Komentari

#613

Jer je to što rade diskriminacija i krše naša osnovna ljudska prava.

Matea Brletić (Zagreb, )

#620

Potpisujem jer moje pravo na obrazovanje ne može biti uskraćeno zbog straha drugih, isto kao i činjenica da cjepljeni i prenose i mogu biti zaraženi. Stoga zdrava pamet i čista logika, koja je ovih dana izgleda napustila našu državu, je ona na koju se oslanjam. Ovim potpisujem da sam protiv diskriminacije na bilo koji način.

Josipa Buzov (Zagreb, )

#623

Potpisujem jer ću se radije ispisati s faksa nego kao ovca slijediti apsurdno glupe odluke. Hajde FFZG, znaš bolje od ovoga...

Ivan Šarić (Zagreb, )

#639

Jer ne želim svoje zdravlje koje nisam dobila na lutriji ugroziti neprovjerenim cjepivom o kojem mediji sire samo one informacije koje idu u korist distribuciji cjepiva!

Petra Kušen (Ivanec , )

#641

drugi su već sve rekli, ovo je diskriminacija, protuzakonita fašistička akcija protiv slobode pojedinca, uskraćivanje obrazovanja zdravim ljudima, kompliciranje cjelokupne situacije, ali što je najgore od svega vlasti namjerno pokušavaju podjeliti javnost da se međusobno svađamo umjesto da se koncentrira na rješavanje problema u korijenu. nisam nikad bio antivakser ili teoretičar zavjere (niti ću ikada biti), ali se nisam nikada ni osjećao kao da sam u 1984. kao sada. pozdrav velikom bratu, pljujem ti u facu

Akakij Akakijevič (Zagreb, )

#648

Želim pružati otpor ovoj odluci i podržati ostale u tome.

Rena Petrovečki (Varaždin, )

#654

Ukoliko je takva odluka zaista donesena, ona je protivna Ustavu RH i ugrožava temeljna ljudska prava, te je potrebno odmah pokrenuti kazneni postupak protiv osoba koje stoje iza toga.

Mladen Bartulovic (Zagreb , )

#660

Jer nam se ukida pravo izbora i slobode.

Korina Radan (Split, )

#680

Potpisujem jer je mjera apsurdna.

Lovro Božičević (Zagreb, )

#681

Pravo na obrazovanje temelj je suvremenoga društva, a odluka o njegovu ograničavanju put je prema izumiranju kritičke misli.

Hrvoje Mareković (Zagreb, )

#686

Smatram da svaki čovjek ima pravo na slobodu pa time i pravo da se ne cijepi. Također smatram da svaki student ima pravo pohađati nastavu neovisno je li cijepljen ili ne, jer i cijepljeni mogu imati COVID, a ne znati.

Tea Šimunović (Zagreb, )

#717

Sloboda narodu!

Hana Šaškin (Zagreb, )

#723

Elżbieta Łobacz

Elżbieta Łobacz (Zagreb, )

#724

Smatram da su covid potvrde napad na ljudska prava

Lovro Pejnović (Sisak, )

#756

Jer smatram da se treba nastaviti s online nastavom. I da se ovom odredbom krše prava studenata.

Iva Balija (Dugo Selo, )

#771

Potpisujem jer smatram da je uvođenje potvrda kontraproduktivno i nemoralno!

Ivan Bašić (Zagreb, )

#784

Cjepljeni mogu prenositi virus isto kao i necjepljeni, prema tome necjepljeni ljudi nisu prijetnja cjepljenima koji su primili cjepivo kako bi sebe zaštili, odnosno sebi smanjili simptome. I etikerirati ljude prema cjepivu i uskračivati im ljudska prava je nemoralno.

Katarina Jerković (Samobor, )

#794

Vjerujem u slobodu izbora

Ana Ritz (Zagreb, )

#797

Potpisujem ovu peticiju jer smatram da nije u skladu s temeljnim ljudskim pravima slobode kretanja te potiče diskriminaciju i segregaciju cijepljenih i ne cijepljenih osoba.

Pia Helena Markota (Zagreb, )Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...