Što mislite imamo li pravo i podržavate li obeštećenje u novcu od strane Srbije? Imamo li pravo na naš ukradeni novac, imovinu, ratnu odštetu?

Jedan od ciljeva hrvatske politike oko kojeg se može i mora postići politički konsenzus je sigurnost! Nije Hrvatska siromašna zemlja već neorganizirana.

Gdje imamo a premalo radimo na povratu sredstava u obliku novčanog obeštećenja je sukcesija vojne imovine JNA i ostale imovine bivše države koji možemo uložiti u našu sigurnost.

O kojim sredstvima je riječ a to su VAŠI novci koje su vaši roditelji i Vi uplaćivali ?!

 148.5 milijuna dolara , devizni računi.
+ 10 milijardi dolara , vojna imovina.

Preko 80 posto goleme flote bivše JRM završilo je u Crnoj Gori.Samo u predmetu diobene mase Jugoslavenskog ratnog zrakoplovstva, Hrvatska potražuje financijsko obeštećenje u iznosu od 1,8 milijarda dolara.
Što se tiče, primjerice, efektiva bivše JRM, Hrvatska potražuje iznos od 540 milijuna dolara.

Sva navedena imovina je ukradena a plaćali ste je Vi i vaše obitelji. Predugo traje postupak podijele, obeštećenja te ovom peticijom možemo ubrzati postupak.

Ako ništa ne poduzimamo ništa se neće ni mijenjati. Napravio sam ovu online peticiju koju možete s par klikova potpisati u cilju vraćanja našeg novca i imovine, dokumentacije i arhivske građe, plaćanja ratne odštete od strane Srbije pogotovo našim logorašima.
Govorili su neki da će prije Sava poteći uzvodno negoli će Hrvatska postati neovisna.
Sava je jednom već potekla uzvodno očito a zajedno je možemo natjerati na isto opet!
✌🇭🇷💪

Domovini vjerni

 

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize MODERATOR to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...