Zahtijevamo od Vlade RH i MZO-a da svim učenicima omoguće odabir između konvencionalne ili nastave na daljinu za šk. god. 2020./2021.

117185651_2740683996208602_647322554722154120_n1.png

https://inicijativa.page.link/opcije-nastave

Radi sigurnosti zdravlja učenika i njihovih obitelji, zahtijevamo od Vlade RH i Ministarstva znanosti i obrazovanja da svim učenicima osnovnih i srednjih škola omoguće odabir između konvencionalne ili nastave na daljinu za školsku godinu 2020./2021. Kako se situacija s epidemijom korona virusa u RH još uvijek ne smiruje, u ovom je trenutku neophodno da gore navedena tijela donesu odluku koja će zaštiti djecu, njihov napredak, sigurnost i život unutar obitelji, a to je odluka o opciji nastavka nastave na daljinu u novoj školskoj godini. Pravo je roditelja za svoju djecu odabrati između konvencionalne ili nastave na daljinu za vrijeme globalnog proglašenja pandemije. Tražimo da se u ovim izvanrednim pandemijskim okolnostima omogući daleko racionalnija opcija online nastave, kao opcija koju treba doraditi, a koja realno najviše štiti zdravlje građanki i građana RH i naše djece.


INICIJATIVA - SIGURNOST PRIJE SVEGA    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize INICIJATIVA - SIGURNOST PRIJE SVEGA to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...