ZAUSTAVITE VATROMETE U SPLITU U SVRHU SIGURNOSTI I ZAŠTITE NAŠIH KUĆNIH LJUBIMACA- PASA, MAČAKA I DR.,TE U SVRHU ZAŠTITE I SIGURNOSTI DIVLJIH ŽIVOTINJA I NAŠEG OKOLIŠA

MOLIMO POTPIŠITE OVU PETICIJU!!!!

Zahvaljujući  uspješnoj inicijativi Prijatelja životinja, danas u Hrvatskoj više od 20 gradova nema vatromet u vlastitoj organizaciji, a mnogi od njih vatromet su zamijenili ekološkim i atraktivnim svjetlosnim senzacijama. Takvu su odluku donijeli nakon uspješnog apela  Prijatelja životinja,kojim se apeliralo na jedinice lokalne uprave i samouprave, da se zaštite životinje i okoliš od negativnih posljedica vatrometa. Dakle, na temelju spomenute   inicijative Prijatelja životinja, više od 20 gradova u Hrvatskoj je odbacilo  vatromet u svrhu sigurnosti i zaštite ljudi, životinja i okoliša.  Slijedom navedenoga tražimo da se grad Split pridruži gradovima koji su zaustavili vatromete tj. da grad  Split zaustavi vatromete iz razloga  sigurnosti i zaštite naših kućnih ljubimaca pasa, mačaka i dr., te u svrhu zaštite i sigurnosti divljih životinja i našeg okoliša. 

 


Tajma Rismondo Čalo    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Tajma Rismondo Čalo to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...