ZAUSTAVITE VATROMETE U SPLITU U SVRHU SIGURNOSTI I ZAŠTITE NAŠIH KUĆNIH LJUBIMACA- PASA, MAČAKA I DR.,TE U SVRHU ZAŠTITE I SIGURNOSTI DIVLJIH ŽIVOTINJA I NAŠEG OKOLIŠA

MOLIMO POTPIŠITE OVU PETICIJU!!!!

Zahvaljujući  uspješnoj inicijativi Prijatelja životinja, danas u Hrvatskoj više od 20 gradova nema vatromet u vlastitoj organizaciji, a mnogi od njih vatromet su zamijenili ekološkim i atraktivnim svjetlosnim senzacijama. Takvu su odluku donijeli nakon uspješnog apela  Prijatelja životinja,kojim se apeliralo na jedinice lokalne uprave i samouprave, da se zaštite životinje i okoliš od negativnih posljedica vatrometa. Dakle, na temelju spomenute   inicijative Prijatelja životinja, više od 20 gradova u Hrvatskoj je odbacilo  vatromet u svrhu sigurnosti i zaštite ljudi, životinja i okoliša.  Slijedom navedenoga tražimo da se grad Split pridruži gradovima koji su zaustavili vatromete tj. da grad  Split zaustavi vatromete iz razloga  sigurnosti i zaštite naših kućnih ljubimaca pasa, mačaka i dr., te u svrhu zaštite i sigurnosti divljih životinja i našeg okoliša. 

 


Tajma Rismondo Čalo    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Tajma Rismondo Čalo to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...