Želim uvođenje kućnog obrazovanja - obrazovanje od kuće ( homeschooling ) kao redovitog i priznatog obrazovanja za učenike osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj

Neprofitna udruga DAR iz Zagreba , temeljem prijedloga učenika i roditelja, predlaže Ministarstvu obrazovanja Republike Hrvatske uvođenje školovanja od kuće , kao redovitog i priznatog oblika obrazovanja za učenike osnovne i srednje škole. 

Obzirom da je RH dio EU , očekujemo u RH primjenu standarda koji je prihvaćen u EU i svijetu, školovanje od kuće - homeschooling. Vjerujemo i očekujemo podršku zainteresiranih nastavnika. Hvala.

Obrazovanje od kuće predlažemo zbog zainteresiranosti učenika i roditelja, nadamo se i dijela nastavnika za ovakav oblik obrazovanja, sa prednostima : ne gubi se vrijeme odlaska i dolaska u školu, učenik se može fokusirati na radne zadatke, smanjeni troškovi za škole, itd..

Svjesni smo negativnih aspekata ovog oblika obrazovanja, slabljenje društvenih kontakata između učenika, učenika i nastavnika. Tražimo od  MZO da prepusti roditeljima odluku o obliku obrazovanja koje žele za svoju djecu.Homeschooling.JPG


Udruga DAR iz Zagreba    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem prihvaćam da će Udruga DAR iz Zagreba moći vidjeti sve informacije koje navedem u ovom obrascu.

Nećemo prikazivati vašu e-mail adresu javno online.

Nećemo prikazivati vašu e-mail adresu javno online.

Nećemo javno prikazivati vaš telefonski broj online.

Nećemo prikazati ove informacije javno online.

Nećemo prikazati ove informacije javno online.

Nećemo prikazati ove informacije javno online.


Dajem privolu za obradu informacija koje dostavim u ovom obrascu za sljedeće svrhe:
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...