PROTIV ZABRANE ZAMRZAVANJA EMBRIJA U POSTUPCIMA MPO-A
Kontaktirajte pokretača peticije
Zelim da buduci ministar zdravlja dode u cekaonu i porazgovara sa zenama koje su na ovaj nacin primorane doci do majcinstva pa me zanima bi li i onda razmisljao na isti nacin. Svaki par ima pravo ostvariti roditeljsku funkciju, kako se lijece druge bolesti tako se treba i neplodnost, točka!
ispocetka ne trebate prolaziti terapiju hormona i ne treba proci 5-6mj za ponavljanje postupka.
Potpisala! Zato što se nitko nema pravo miješati u nečiji izbor, i sam Bog je ljudima dao izbor dobra ili zla, a čisto sumnjam da novi život i to malo djetešce za koje se većina takvih parova svakodnevno moli može biti grijeh! Ako uspiju postati roditelji to je Božji dar. Svim parovima, budućim roditeljima koji se bore s neplodnošću želim sreću i želim im poručiti da zbog kojekakvih dušebrižnika i samoprozvanih moralista ne odustaju od vjere u Boga. I sama sam bila u sličnoj situaciji, u najtežim trenucima sam se obratila Bogu u molitvi i vjerujem da mi je to pomoglo da ne pokleknem i ne odustanem. Hvala Bogu na našem malom anđelu! Hvala liječnicima!
Još samo jedna mala opasna inicijatorima peticije! Promijenite naslov! Neopisivo me podsjeća na onu "za obitelj" koju su mnogi potpisali ne znajući da se i tamo skriva rasprava o MPO
Imam dobre prijatelje koji žele postati roditelji, i znam da bi to doista i bili, a ovakav zakon uskračuje im roditeljsku ljubav, a ujedno i demokratska prava. Žalosno je da ima velik broj majki i nesuđenih roditelja koji svoju nerođenu djecu abortiraju, i to se radi u našim klinikama, a istovremeno se uskračuju prava majkama koje žele imati djecu više od svega, u našoj nam lijepoj Hrvatskoj i prisiljene su odlaziti u inozemstvo kako bi postupak MPO obavile tamo, i sve je na kraju strogo limitirano tako da zaista moraš biti potkovan dobrim živcima, ali i debljim džepom......žalosno!
Pripadnici bilo koje vjerske organizacije mogu raditi prema svojoj savjesti, a nas ostale ostaviti na miru da radimo prema svojoj. ISto se odnosi i na zdravstvene djelatnike...
Re:
#124: Suzana -Vidi se da nemas pojma ni o mpo-u,a ni o usvajanju!Koliko si ih ti posvojila?Pretpostavljam niti jedno...nebitna si!
Re:
Kao suprug čija supruga kao i cijela naša obitelj prolazimo sve ono što peolaze parovi u MPO zapravo se divim svojoj supruzi na snazi. Nadam se da čemo postati roditelji iako su nam realno šanse vrlo malo.
| This discussion has been closed. |
Nažalost sve više mojih mladih kolegica nema drugog naćima da postanu roditelji, svjedok sam koliko se napate dok im se san ispuni.
Očito one koji žele donjeti ovakove zakone ne zanima ni patnja ni tuga drugih ljudi.
Nije mi jasno da jedan doktor to može zastupati nije li se on zakleo da će pomagati ljudima?
Da i za mene je zametak ljudsko biće no dali svaka 'normalna trudnoća' završava porodom, da li se sva djeca iz takovih trudnoća rađaju zdrava?Pa što onda on filozofira radije neka ode u Siriju i pomogne onoj bolesnoj, gladnoj i osakačenoj djeci.