PROTIV ZABRANE ZAMRZAVANJA EMBRIJA U POSTUPCIMA MPO-A
Kontaktirajte pokretača peticije
Zbog kršenja temeljnih ljudskih prava. Naime Svjetska zdravstvena organizacija označila je neplodnost kao bolest, a njezino liječenje kao jedno od temeljnih ljudskih prava. (Ako želite biti dosljedni, vođeni istom "logikom" treba zabraniti bilo kakva medicinske intervencije, operacije, liječenje svih bolesti i sl.) Osnivate novo ministarstvo demografske obnove kako bi se povećao broj malih hrvata ali djeca dobivena umjetnom oplodnjom nisu dovoljno dobra? Po kojoj osnovi, čak bi i dr. Mengele zanijemio!
Zato sto se zena ne mora podvrgnuti ponovnom nezdravom (ali i skupom) pikanju hormonima!
Imam dobar posao, stambeno pitanje rijeseno - ali ovo ne mogu vise trpjeti. Prestrasno.
Re:
Pitam se biste li usto govorili da Vaše dijete ne može prirodnim putem postati roditelj. Nadam se da nećete morati saznati...
Posvajanje djetata
Poštovana Suzana
Osim što ja moja supruga u postupku MPO-a mi od rujna 2009 kodine pokušavamo posvojiti dijete. Svaki mjesec zovem cenre za socijalnu skrb i svoju socijanu radnicu. Do sada smo bili jednom pozvani 2012 godine na razgovor. Nismo uspjeli ostvarit svoju želju i učiniti dijete iz doma sretnim i omogućiti mu sretnije djetinstvo.
Nenad Komušar
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ovo je zakon PROTIV vrste. I protiv čovjeka. I NITKO tko je jedan dan proveo na klinici za MPO ili poznaje nekog tko to proživljava ne bi bio za. Tužno je jer su ljudi nedovoljno informirani o temi i vjeruju u ono što im se na vrlo perfidan način prezentira. Čista okrutnost čovjeka koji nešto može spram čovjeka koji to isto ne može. Curica koju čekamo je smrzlica. Zašto bi itko to oduzeo nekome??! S kojim pravom?!
| This discussion has been closed. |