Peticija protiv centra za czss Karlovac

gosttt

/ #9

2014-09-03 19:39

Nažalost, i ja sam se osobno uvjerio kako CZSS Osijek ne štiti isključivo prava djeteta, već se pogodovalo majci. U mome slučaju također je postojala pravomočna presuda kako bi dijete trebalo živjeti sa mnom-ocem. Mjajka je tada 7mj. spriječavala provođenje rješenja i uskračivala djetetu susrete i viđanja sa mnom. Spriječavanjem susreta, lažima i manipulacijom majka je okrenula naše dijete protiv mene i sada nakon 1.5g. provedenog pakla dijete mi govori da me mrzi i sl. a majka govori : "što si tražio - to si dobio".....
Podnio sam preko 30 dopisa nadležnom CZSS Osijek, osobno dolazio, očajno molio za pomoć, upozano ih o svemu, ali ništa konkretno nije učinjeno kako bi se zaštitila djetetova prava na oba roditelja. Naprotiv, situacija se dodatno pogoršala, majka je lažno me optuživala za razna zlodjela i dalje spriječavala susrete. Najgore od svega, za osvetu odlučila je naše dijete odvesti živjeti na more, daleko od mene-oca, obje bake i djeda u sredinu gdje dijete nema nikoga poznatoga - kako to može ikako biti u djetetovom interesu kada je svakome jasno da je to isključivo interes majke, i zašto su to institucije dopustile.
Također bi trebalo pokrenuti peticiju i protiv CZSS Osijek, jer je očito kako ne štite djetetova prava a radi toga nitko ne odgovara i ne snosi sankcije zato se i radi linijom manjeg otpora : dijete majci jner je takav običaj - bez obzira jeli otac bolji roditelj, bez obzira jeli to u djetetovom interesu i gotovo..