UKLANJANJE NATPISA “ZA DOM SPREMNI” SA SPOMENIKA 9. BOJNE HOS-a

HRHB

/ #81 Re:

2015-01-29 11:00

#4: ogrix -  

 Da.. treba se boriti protiv fašizma i fašista, ali stvarnog fašizma i fašista, u Hrvatskoj su samoproglašeni "antifašisti" komunisti i partizani, potpomognuti srbočetničkim spodobama i avetinjama, koje su pred kraj II Svj. rata zamijenili krvavu četničku uniformu za isto takvu partizansku bili su najveći fašisti, zločinci, krvnici, ubojice, silovatelji i koljači Hrvatskog naroda. USTAŠE su bile časna disciplirana domoljubna Hrvatska Vojska koja je se borila za Nezavisnu Hrvatsku državu protiv agresora, osvajača, zločinaca, fašista, komunista, partizana i četničkih spodoba koji su se borili za beograd i srboslaviju. Ti isti srbočetničkokomunističkopartizanski zločinci i njihova kopilad sa istim zločinačkim i genocidnim znakom petokrakom napali su Hrvatsku početkom 90-tih godina i da smo kojim slučajem izgubili Obrambeni Domovinski rat, a Bogu hvala nismo, te iste spodobe i avetinje pisale bi laži isto kao što su pisali protiv Ustaša i NDH. 

Zašto nitko ne osuđuje agresiju i zločine zločinačke, fašističke i genocidne srbije koja je izvršila agresiju na SLO, HRVATSKU, BiH i KOSOVO i tom prilikom počinila strašne zločine i genocid???

Zašto nitko ne osuđuje četničku genocidnu srbiju koja je u II Svj. ratu bila etnički očišćena od Hrvata, Roma i Židova, zašto nitko ne priča o tome da su tad srbočetnički fašisti u improviziranim pokretnim plinskim komorama ubijali Hrvate, Rome i Židove??? Zašto???

Zašto nitko ne organizuje peticiju za ukidanje zločinačkog genocidnog komunističkog simbola-krvave prtokrake??? Zašto nitko ne osuđuje partizanske,komunističke,četničke i udbaške zločine i zločince, zašto se ne osuđuju zločini protiv Hrvatskog naroda??? 

U srbiji su trenutno na vlasti četnički zločinci i krvnici koji su ubijali i klali po Hrvatskoj, predsjednik četniki zločinac nikolić i premijer četnički zločinac vučić, zašto niste pokrenuli peticiju za njihovou smjenu,uhićenje i procesuiranje???

Antifašizam ne postoji, postoje samo različite opcije fašizma, a jednu od najfašističkijih, najzločinačkijih, najkrvavijih, najbrutalnijih, najgenocidnijih i najzvjerskijih opcija provodili su upravo samoproglašeni "antifašisti" komunisti i partizani potpomognuti srbočetničkim spodobama i avetinjama.

Idejni komunistički i partizanski vođa, ubačeni ruski komesar zločinac tito nalazi se na listi među prvih deset svjetskih zločinaca. ZA DOM SPREMNI