UKLANJANJE NATPISA “ZA DOM SPREMNI” SA SPOMENIKA 9. BOJNE HOS-a

Quoted post

ogrix
Gost

#4

2015-01-28 16:25

Peticija je dobro sročena i napisana u pravo vrijeme, dad se svi antifašisti svijeta okupljaju i odaju počast milijunima židova stradalih od NACIONALSOCIJALISTA hitlerovog trećeg reicha i fašista mussolinijeve Italije. Ovdje u Hrvatskoj su također ostavili svoj krvavi zločinački trag ustaše pod pavelićem i stepincem - kao duhovnim pokroviteljem ustašstva (stepinac je tak 1945., kad je vidio da neće biti ništa od tako zvane endehazije, uvidjeo svoju zabludu). Njihov pozdrav ZDS i dignutom desnom rukom (heil) je bio mrzak i zlokoban pozdrav svim Židovima, Srbima, komunistima i ostalim antifašistima koji su pristupili u narodnooslobodilačku borbu, protiv stranih okupatora i domaćih izdajica. Postrojbe HOS-a su osnovali proustaški nastrojeni Paražnik i Paraga, koji su rođeni pedesetih - rata nisu niti vidjeli niti živjeli u oskudici koju je prošao ČITAV SVIJET četiri pet godina poslije '45. Zadojeni MRŽNJOM i antikomunizmom dobili su pomoć ustaške emigracije i osnovali ilegalnu političku vojsku. Svi ti borci HOSa nemaju ništa zajedničko sa nacifašističkim pozdravom koji je uklesan u spomenik nad Splitom i NIJE POŠTENO DA SE NJIHOVA BORBA IZJEDNAČAVA SA USTAŠKIM ZLOČINIMA DRUGOG SVJETSKOG RATA pišući im to na spomeniku

Replies

sposaric

#50 Re:

2015-01-29 00:15:30

#4: ogrix -  

 Nepismena budala. Evo sačuvati ću tvoj komentar i objaviti ga na nekoliko portala, neka ljudi vide kakva se žgadija hrani kod nas. 

HRHB

#81 Re:

2015-01-29 11:00:01

#4: ogrix -  

 Da.. treba se boriti protiv fašizma i fašista, ali stvarnog fašizma i fašista, u Hrvatskoj su samoproglašeni "antifašisti" komunisti i partizani, potpomognuti srbočetničkim spodobama i avetinjama, koje su pred kraj II Svj. rata zamijenili krvavu četničku uniformu za isto takvu partizansku bili su najveći fašisti, zločinci, krvnici, ubojice, silovatelji i koljači Hrvatskog naroda. USTAŠE su bile časna disciplirana domoljubna Hrvatska Vojska koja je se borila za Nezavisnu Hrvatsku državu protiv agresora, osvajača, zločinaca, fašista, komunista, partizana i četničkih spodoba koji su se borili za beograd i srboslaviju. Ti isti srbočetničkokomunističkopartizanski zločinci i njihova kopilad sa istim zločinačkim i genocidnim znakom petokrakom napali su Hrvatsku početkom 90-tih godina i da smo kojim slučajem izgubili Obrambeni Domovinski rat, a Bogu hvala nismo, te iste spodobe i avetinje pisale bi laži isto kao što su pisali protiv Ustaša i NDH. 

Zašto nitko ne osuđuje agresiju i zločine zločinačke, fašističke i genocidne srbije koja je izvršila agresiju na SLO, HRVATSKU, BiH i KOSOVO i tom prilikom počinila strašne zločine i genocid???

Zašto nitko ne osuđuje četničku genocidnu srbiju koja je u II Svj. ratu bila etnički očišćena od Hrvata, Roma i Židova, zašto nitko ne priča o tome da su tad srbočetnički fašisti u improviziranim pokretnim plinskim komorama ubijali Hrvate, Rome i Židove??? Zašto???

Zašto nitko ne organizuje peticiju za ukidanje zločinačkog genocidnog komunističkog simbola-krvave prtokrake??? Zašto nitko ne osuđuje partizanske,komunističke,četničke i udbaške zločine i zločince, zašto se ne osuđuju zločini protiv Hrvatskog naroda??? 

U srbiji su trenutno na vlasti četnički zločinci i krvnici koji su ubijali i klali po Hrvatskoj, predsjednik četniki zločinac nikolić i premijer četnički zločinac vučić, zašto niste pokrenuli peticiju za njihovou smjenu,uhićenje i procesuiranje???

Antifašizam ne postoji, postoje samo različite opcije fašizma, a jednu od najfašističkijih, najzločinačkijih, najkrvavijih, najbrutalnijih, najgenocidnijih i najzvjerskijih opcija provodili su upravo samoproglašeni "antifašisti" komunisti i partizani potpomognuti srbočetničkim spodobama i avetinjama.

Idejni komunistički i partizanski vođa, ubačeni ruski komesar zločinac tito nalazi se na listi među prvih deset svjetskih zločinaca. ZA DOM SPREMNI

Ovaj post je uklonjen od strane autora ove peticije (Show details)

2015-01-31 02:17:08


Ovaj post je uklonjen od strane autora ove peticije (Show details)

2015-01-31 02:27:41