UKLANJANJE NATPISA “ZA DOM SPREMNI” SA SPOMENIKA 9. BOJNE HOS-a

Quoted post


Gost

#82

2015-01-29 11:00

Ministri Obrane i MUPa, duzni su odmah aktivno intervenirati, kada se pojave "cinjenice - akti u javnosti (spomenici)fasisticke ideologije, koji krse Ustav i Zakone RH. Natpisi na spomeniku u Splitu, napad su na temelje priznanja RH od OUN, kao Drzavu stvorenu na osnovama ZAVNOH i Pobjede Saveznika nad Fasizmom. Kada je S.Mesic bio Predsjednik RH to je bilo ucinjeno: kasnite i odmah izvolite srusiti spomenik do temelja te osuditi sve osobe koje su ucestvovale u projektu fasistickog spomenika. Ivan Trograncic, Tajnik Antifasista Zeline.

Replies

sposaric

#88 Re:

2015-01-29 12:22:32

#82: -  

 Tvoja "aktivna intervencija" razvidno se poklapa s herojstvom iz fotelje roditeljske zagrijane sobe! Neznalica "antifašistička" koja ne će priznati da je tim nakaradnim ZAVNOH-om Hrvatska opljačkana. Samo ti "učestvuj", pravi si troljubčić odgojen u duhu Burduša /Mesića/ i pudlice /Josifovića/! Bezsramnici i veleizdajnici! ZDS 


Gost

#97 Re:

2015-01-29 15:26:09

#82: -  

     O UBOJICO sad si se javio,a kad ćeš na klupu za krvnike HRvatskog naroda.Takovi poput tebe i slični tebi,nesmiju nama Hrvatima u krvlju stvorenoj Domovini naređivati šta da radimo.Ove današnje institucije su se stavile u službu ANTI HRVATSKI raspoleženih DEBILA kao što si jedan od njih.Ostavi se spomenika HRVATSKIM BOJOVNICIMA KOJI SU PROLILI KRV ZA HRVATSKU:

Oni koji su devastirali spomenik odgovaraće danas ili sutra! Glavni o dogovorni je Ranko Ostojić sa svojom zapovjedi o oskrvnuću spomenika Hrvatskim žrtvama iz DOMOVINSKOG RATA.

To je "drže" za streljanje po vašim zakonima,a kod nas Hrvata se to zove VELEIZDAJA i za to kazneneo djelo triba snositi posljedice kao i ti sam.Naravno za naredbe da se spomenik odmah sruši,srušiće se tebi nešto u možđanima,samo nastavi.....

Ovaj post je uklonjen od strane autora ove peticije (Show details)

2015-01-31 04:54:11