NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!

Nama_pripada_nama-11.jpg

Nedavnom presudom Trgovačkoga suda robnim kućama NAMA d.d. u stečaju prijeti prodaja radi namirenja stečajnoga duga. Posljedica toga je očekivani prestanak poslovanja i moguća prenamjena robnih kuća u hotele ili stambeno poslovne prostore.

Stečaj NAME traje nevjerovatnih dvadeset tri godine. Čitavo to vrijeme NAMA – odlično opskrbljena robom sa značajnim udjelom domaće proizvodnje – posluje pozitivno. Čuvaju je njezini kupci!

Uključi se, potpiši peticiju!

Potpiši peticiju kojom se od Vlade RH traži da zadrži vlasništvo i unaprijedi poslovanje robnih kuća NAMA i njezinih radnika, te da građanima Zagreba i njegovim posjetiocima omogući nastavak preko stoljetne tradicije kupovanja u obje robne kuće –  Ilica 4  i Kvaternikov trg 5.

Spasimo NAMU zajedno!  

NAMA je kultni hrvatski brand kontinuiranog tržišnog značaja i potencijala. Nema opravdanog razloga da NAME više nema!

Od Vlade RH, kao najvećeg razlučnog vjerovnika, tražimo:

Pod jedan Da poduzme sve zakonske radnje da do prodaje robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu ne dođe, te da umjesto donošenja ‘Odluke o prodaji imovine’ isplati potraživanja stečajnih vjerovnika koji žele biti isplaćeni, a zajedno sa stečajnim vjerovnicima koji žele nastavak poslovanja izradi 'Plan poslovanja' i tako omogući poduzeću nastavak poslovanja, uključujuči investicije i dotok kapitala što im je punih dvadeset tri godine uskraćeno.  

Pod dva Da u slučaju donošenja ‘Odluke o prodaji imovine radi namirenja stečajnoga duga’, sudbinu poslovanja i tri stotine radnika NAMA d.d u stečaju, sukladno Zakonu o stečaju, zaštiti ‘Izjavom o kupovini nekretnina i prijebojom svoje tražbine s protutražbinom stečajnoga dužnika po osnovi cijene u visini utvrđene vrijednosti nekretnine’, stekne vlasništvo i upravljačka prava nad poduzećem, te omogući nastavak poslovanja.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize OBNOVIMO ZAGREB to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...