NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!

Nama_pripada_nama-11.jpg

Nedavnom presudom Trgovačkoga suda robnim kućama NAMA d.d. u stečaju prijeti prodaja radi namirenja stečajnoga duga. Posljedica toga je očekivani prestanak poslovanja i moguća prenamjena robnih kuća u hotele ili stambeno poslovne prostore.

Stečaj NAME traje nevjerovatnih dvadeset tri godine. Čitavo to vrijeme NAMA – odlično opskrbljena robom sa značajnim udjelom domaće proizvodnje – posluje pozitivno. Čuvaju je njezini kupci!

Uključi se, potpiši peticiju!

Potpiši peticiju kojom se od Vlade RH traži da zadrži vlasništvo i unaprijedi poslovanje robnih kuća NAMA i njezinih radnika, te da građanima Zagreba i njegovim posjetiocima omogući nastavak preko stoljetne tradicije kupovanja u obje robne kuće –  Ilica 4  i Kvaternikov trg 5.

Spasimo NAMU zajedno!  

NAMA je kultni hrvatski brand kontinuiranog tržišnog značaja i potencijala. Nema opravdanog razloga da NAME više nema!

Od Vlade RH, kao najvećeg razlučnog vjerovnika, tražimo:

Pod jedan Da poduzme sve zakonske radnje da do prodaje robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu ne dođe, te da umjesto donošenja ‘Odluke o prodaji imovine’ isplati potraživanja stečajnih vjerovnika koji žele biti isplaćeni, a zajedno sa stečajnim vjerovnicima koji žele nastavak poslovanja izradi 'Plan poslovanja' i tako omogući poduzeću nastavak poslovanja, uključujuči investicije i dotok kapitala što im je punih dvadeset tri godine uskraćeno.  

Pod dva Da u slučaju donošenja ‘Odluke o prodaji imovine radi namirenja stečajnoga duga’, sudbinu poslovanja i tri stotine radnika NAMA d.d u stečaju, sukladno Zakonu o stečaju, zaštiti ‘Izjavom o kupovini nekretnina i prijebojom svoje tražbine s protutražbinom stečajnoga dužnika po osnovi cijene u visini utvrđene vrijednosti nekretnine’, stekne vlasništvo i upravljačka prava nad poduzećem, te omogući nastavak poslovanja.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I accept that OBNOVIMO ZAGREB will be able to see all the information I provide on this form.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.


I give consent to process the information I provide on this form for the following purposes:
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...