Neopozivo smjenjivanje postojece vlade CG sa Abazovicem na celu kojoj je istekao tehnicki mandat 30.nov.2022 od strane narodnih poslanika i neopozovo podizanje optuznice!

  • Ovoj tehnickoj kriminalnoj vladi na celu sa Abazovicem je istekao i tehnicki mandat 30.nov.2022; te od tog datuma ilegalno kao kriminalna vlada djeluje protiv interesa Crne Gore, na urusavanju suvereniteta Crne Gore, na devastiranju svih privrednih, prirodnih, drzavnih resursa. Te spremaju potpisivanje, "Otvorenog Balkana" cime bi bespovratno bacili Crnu Goru i Crnogorce u kriminalni ambis, kojim cemo biti podredjeni, prodani Srbiji i Albaniji po automatizmu slijeda istorijskih dogadjaja. Sa potpisivanjem najmanje 5.000 - 50.000 potpisnika mi koji volimo Crnu Goru mozemo i moramo to sprijeciti. Dakle, kad potpises peticiju, proslijedi je tvojim poznanicima, prijateljima i poznanicima! A onda cemo peticiju poslati Skupstini, Vladi i Predsjedniku.

Inicijator i pokretac

lic.iur. Snezana Mojasevic


lic.iur. Snezana Mojasevic - Stranka/ Crnogorski Pokret    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize lic.iur. Snezana Mojasevic - Stranka/ Crnogorski Pokret to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...