PETICIJA za prioritetno rješavanje sigurnosti u prometu u ulici Marijana Stilinovića u Svetoj Nedelji

Obrazloženje – Ulica Marijana Stilinovića je glavna ulica u mjestu Sveta Nedelja koja prolazi najstarijim dijelom naselja i centrom grada. Ulicom, osim osobnih automobila stanara, prolaze teretna i radna vozila koja zaobilaze ulicu Franje Tuđmana kao i vozači na putu prema Svetonedeljskoj ulici i susjednim naseljima. No osim vozila, ulicom pješice i/ili biciklom prolaze stanovnici naselja, mahom stariji sugrađani i mala djeca na putu do škole, vrtića, igrališta. Stoga je sigurnost najranjivijih na ovoj ulici prioritet koji treba riješiti. Prometna signalizacija je dotrajala i zbunjujuća, a brzine vozila sa preko 80 km/h su u protekle tri godine uzrokovale tri prometne nesreće, na sreću bez smrtnih posljedica, no s materijalnim posljedicama i još većim osjećajem straha. Ne želimo čekati tragičan događaj da se krene s rješavanjem ovog problema, stoga tražimo da se ovaj problem pod hitno riješi. Ne radi se niti o skupom niti o dugotrajnom ulaganju, već isključivo o volji nadležnih.


Martina Kapuđija Ljulj    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Martina Kapuđija Ljulj to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...