PROTIV PROMJENE PUTNOG TROSKA

Gost

/ #152

2016-09-02 19:27

Ovu peticiju sam potpisao zbog toga sto se bunim protiv potpisivanja aneksa za putni prijevoz u vezi strucnog osposobljavanja. Smatram da nam vase gluposti nabijate na nos i silite s vasim glupostima. Ovako, ja sam radnik koji putuje iz Senja u Rijeku na posao svaki dan vlastitim autom, te mi je to pristupacnije nego putovati busom, ili pak stanovati u Rijeci jer nemam novaca, a i ne vozim mercedes. Putujem li busom treba mi za mjesecnu kartu 1500 kn plus za javni prijevoz u Rijeci 273 kn, a vi mi mjesecno daje maximum 1000 kn. Uzevsi u obzir da mi bus ne ide svaki dan okvirno da na poslu budem na vrijeme nego cak moram cekati i po sat vremena u jednom i drugom smijeru, pa mi je to jos dva sata duze uz sam put busa naravno. Znaci da ne duljim, vi bi meni trebali isplatiti min 1773 kn plus vrijeme cekanja ili platiti stan, sto je u vasem slucaju moguce, ali ne zelite jer nas obicne gradane uopce ne cijenite ili vam je putni trosak max 1000 kn. Mislite samo na svoju dobrobit i svoj obraz. Pogledajte malo siri spektar, a nemojte samo cekati da vam netko uvali bubu u uho i odmah smisliti neki banalni i nepromisljeni zakon koji nema veze s vezom. Racunajte da sam ja samo jedan slucaj, a bude li srece javiti ce nas se min 15000, a tek onda ostatak. Ja sam cekao staz 4 puna mjeseca (vjerujem nisam jedini), pa vas pitam je li to u redu? Kako za nekih par papira treba cekati toliko, radite li vi uopce svoj posao ili bas onda kada je zalazak roka pa morate? Nije li to sramotno? Ili platite barem taj minimum i budite korektni ili dajte maximum novca na sve prilozene racune, a ne koliko vama odgovara! Izvinjavam se na greskama jer pisem s mobitela! Pozdrav!