Javni poziv Ministarstva hrvatskih branitelja za dodjelu potpora za samozapošljavanje sredstvima državnog proračuna 2024 godine

CILJ PETICIJE:

PRIKUPLJANJE POTPISA ZA UKIDANJE ODLUKE DA PODNOSITELJ POTPORE ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE I JAMAC NE SMIJU IMATI BLOKIRANE OSOBNE RAČUNE.

(Javni poziv za dodjelu potpora za samozapošljavanje sredstvima državnog proračuna 2024 godine za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata i nezaposlena djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata s trajno utvrđenim statusom.)

 

 

ZAHTJEV:Ministarstvo hrvatskih branitelja

 

Zbog odluke da jamac i podnositelj potpore ne smiju imati blokirane osobne račune ste nam uskratili pokretanje poslovne djelatnosti koje su bile pozitivno ocjenjene 2023 godine.Stoga zahtjevamo da ove godine 2024 ,donesete odluku da jamac i podnositelj smiju imati blokiran osobni račun.

S tom odlukom bi nam doprinijeli dobivanje potpore u određenoj novčanoj vrijednosti, s kojom ćemo biti u mogućnosti otvoriti poslovnu djelatnost.

Samim time se smanjuje broj nezaposlenih osoba, otvaranje novih radnih mjesta i mogućnost I podmirenje naših dugovanja, a to će doprinjeti nama građanima RH da imamo dostojanstven život!

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Zoran Paulović to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...