Tražimo da se potvrdi izbor dr. sc. Biljane Kuzmanić na radno mjesto asistenta na Kineziološkom fakultetu u Splitu

PETICIJA

DEKANU KINEZIOLOŠKOG FAKULTETA U SPLITU PROF. DR. SC. DAMIRU SEKULIĆU I ČLANOVIMA FAKULTETSKOG VIJEĆA  

Unatoč tome što je dr. sc. Biljana Kuzmanić koordinatorica stručnog smjera "Kineziterapije" na Kineziološkom fakultetu u Splitu, kao i predavač kolegija "Kineziterapija" na sveučilišnom studiju, te "Osnove kineziterapije" na svim ostalih stručnim smjerovima ("Sportski trener", "Kondicijska priprema sportaša", "Rekreacija i fitness") i profesorica više od 150 studenata, nije joj produžen ugovor na fakultetu na radnom mjestu predavača, na dan obrane vlastitog doktorata, a niti je prihvaćeno izvješće Povjerenstva za izbor za suradničko radno mjesto asistenta za znanstveno područje Društvenih znanosti, znanstveno polje Kineziologija, znanstvena grana Kineziterapija i prilagođena tjelesna aktivnost, a u kojem je dr. sc. Biljana Kuzmanić, prof. bila predložena kao kandidat koji najbolje udovoljava uvjetima iz natječaja.

Kako ostajemo bez jedne od najpredanijih profesorica, kao i mentorice mnogobrojnih završnih radova, a fakultet nema adekvatnu zamjenu, tražimo da ponovno razmotrite i potvrdite njen izbor na radno mjesto asistenta jer je Povjerenstvo za izbor upravo nju istaknulo kao kandidata koji u najvećoj mjeri udovoljava uvjetima natječaja.  


Studenti Kineziološkog fakulteta u Splitu    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Studenti Kineziološkog fakulteta u Splitu to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )